• “El comte de Montecristo” adaptat a LF per Dolors M. Alemany

  Quan Edmon Dantès va arribar al port de Marsella, tot li anava bé: estava a punt de convertir-se en capità de vaixell i tenia promesa. Però tot es va capgirar i el futur prometedor es va acabar. Edmon va passar molts anys tancat a la presó del castell de l’illa d’If. Allà es va convertir en el comte de Montecristo i va jurar no descansar fins a venjar-se.

  La història tracta temes com la venjança, la justícia i el perdó. Està basada en el cas real de François Picaud, un sabater parisenc que el 1807 va ser acusat per quatre amics envejosos d’espiar pels anglesos. Picaud va anar a la presó, on un presoner li va deixar en herència una fortuna. Quan va ser alliberat el 1814, va utilitzar tots els seus recursos per venjar-se dels que l’havien fet empresonar.

 1. Yadira Del Carmen Ortiz robles

  27 maig 19
  19:22 #

  Yadira Ortiz E3 el llibre em va agradar molt perque era molt interesant y de bon gust per llegir-lo el protagonista era un home molt Valent per que malgrat tot els obstáculos va sortir endavant

 2. Maria Nova

  24 maig 19
  13:50 #

  M’ha agradat molt el llibre, perquè fa que ens adonem de l’important que és que les persones tinguem valors, ja que n’hi ha que només pensen en tenir poder i diners, sense pensar en els altres. Per mi és molt important trobar-se bé amb un mateix. És un llibre molt recomanable.

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius