• L’illa dels tresors

  Aquest llibre és un recull de contes homenatge als primers cent anys de biblioteques públiques catalanes. Contes d’autors catalans tan coneguts i reconeguts com Najat el Hachmi, Màrius Serra, Care Santos o Sílvia Soler. I fixeu-vos en la poesia que hi ha sota el títol: un llibre és una joia; un conjunt de llibres, un tresor; una biblioteca, una illa. D’aquí L’illa dels tresors. I justament per això cada petita joia, és a a dir, cada conte, té alguna relació amb una biblioteca, ja que una biblioteca, com veiem en un conte, també és un lloc on algú es pot enamorar. I és que… una biblioteca amaga tresors, però també és un tresor! 

 1. Duli

  09 des. 19
  14:16 #

  Coincideixo amb la majoria dels companys en què és un llibre pesat de llegit, malgrat que hi ha contes interessants.

 2. Silvia Arribas

  02 des. 19
  12:18 #

  Tot i que és un llibre que mai hauria triat per llegir, he de dir que té històries precioses que et deixen amb les ganes de conèixer més els personatges, històries que fan reflexionar al lector i històries que és difícil no llegir en diagonal.
  El que més m’ha agradat és el fet de que cada capítol estigui escrit per un autor, ja que el resultat son estils molt diferents de escriptura.
  Considero que aquest recull de contes és, en línies generals, entretingut i fàcil de llegir.

 3. Aida

  27 nov. 19
  22:23 #

  Un llibre bastant avorrit i pesat. No ho recomano.

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius