• “Rosa de cendra”, de Pilar Rahola

  Per als que no l’hàgiu llegit i us en vinguin ganes, en aquest enllaç hi ha els primers capítols en format pdf. Veureu que és un tros de llibre! A més del prestigi de l’autora, el llibre va guanyar el Premi Ramon Llull 2017 per la magnífica lliçó d’història que interpreta.

  I, en aquest article hi ha la ressenya d’Isabel-Clara Simó.

  Ara us en fem cinc cèntims: El protagonista, l’Albert Corner, va tornar de la Guerra de Cuba convertit en un supervivent que sap moure’s en els mars dels diners per acumular una fortuna, relacionar-se amb l’alta burgesia i formar una família benestant. Però la situació social  i política és convulsa i esclata en la Setmana Tràgica del 1909.

  Print Friendly, PDF & Email
 1. Soledad

  04 febr. 20
  20:20 #

  El llibre “Rosa de Cendra” , per a mi és molt bo. La narració dels conflictes polítics de finals del segle XX, on liberals, conservadors, catalanistes lluiten per les seves idees. Tenim una família on tobem personatges identificats i oposats amb idees molt diferents.
  Molts carrers de Barcelona porten el nom de persontages famosos d’aquella època i gràcies a això hem descobert qui eren. M’ha agradat molt.
  Soledad

 2. Loli blanca segura

  21 gen. 20
  20:47 #

  Rosa de Cendra és un llibre fàcil d’entendre. El que no m’agrada és la història, i que ara estem en una situació, no igual però semblant. Tracta la història i el que va passar, la família, en la guerra i la postguerra. Sobretot la gent del poble… Anima a seguir llegint.

 3. Ana Fernandez

  10 gen. 20
  17:42 #

  Llibre fácil lectura,Costa una mica engaxar_se al llibre, pero despres te va una mica agradan, pero no es el mejor que he llegit

 4. Xavier

  10 gen. 20
  16:30 #

  Aquest comentari és d’en Xavier,
  Un home fa temps que fa deixar enrera la guerra de Cuba. Aquest home es diu Albert Corner i Espiga.
  M’ha cridat l’antenció la narració, derrotisme, més ben dit d’humanisme d’un dels personatges.

 5. Brigit

  10 gen. 20
  16:24 #

  Aquest llibre, està molt ben escrit. L’autora té molt talent.
  M’ha resultat fàcils de llegir, a mi m’ha agradat molt.
  Felicito a l’esciptora.
  Brigit

 6. Carme

  10 gen. 20
  16:19 #

  Ha estat el primer llibre que he llegit de Pilar Rahola, i he de dir que m’ha impessionat molt gratament. Fer-nos viure i passejar per l’història a través d’una família que ens ha endissat en els moments crítics que es van viure en aquell moment.
  Aquesta novel·la m’ha agradat molt i la recomano.

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius