• Ens acomiadem per vacances i us deixem una ruta literària sobre M. Aurèlia Capmany

    Els clubs de lectura s’han acomiadat fins a l’octubre, quan tornaran a reprendre les trobades. En alguns grups les trobades seran virtuals, en d’altres presencials, alguns les aniran combinant perquè l’experiència de poder-se trobar i parlar per videotrucada els ha semblat un gran encert!

    Aquest curs ha estat marcat per un confinament i una situació inusuals, que han condicionat les característiques dels clubs de lectura; hem tingut la sort de comptar amb unes voluntàries i uns voluntaris que s’han adaptat a la situació, i amb uns assistents lectors que han volgut continuar participant-hi. A tothom, moltes gràcies per l’esforç que heu fet al llarg d’aquests mesos!

    Us deixem una ruta literària sobre Maria Aurèlia Capmany i els espais en què es va moure a Barcelona. És un treball audiovisual de l’alumnat de l’institut Isaac Albéniz, que ha guanyat el XXV Premi Gust per la lectura, del Departament d’Ensenyament. Recordem que M. Aurèlia Capmany va ser professora d’aquest institut badaloní en els anys de la postguerra, i a més de fer-hi classes també en va ser la directora.

     

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius