• Any Carner a l’aula

  Enguany celebrem els 50 anys de la mort del poeta i al CNL de Badalona i Sant Adrià hem animat els alumnes d’Elemental 1 a llegir l’apassionant vida de Josep Carner i a fer-ne un escrit perquè valorin allò que més els ha cridat l’atenció d’una biografia farcida de fets interessants.

  Per a més informació de l’Any Carner feu clic.

   

 1. Hanan

  26 nov. 20
  14:32 #

  El que vaig trobar a la seva vida molt distintiu és que va rebre el do d’escriure molt bé des de jove, i que va continuar la seva carrera literària de l’escriptura fins al final.

 2. Natàlia

  26 nov. 20
  14:31 #

  El que m’ha semblat més interessant de la seva vida és que de molt jove va tenir una ment prodigiosa.

 3. Ezster

  26 nov. 20
  14:30 #

  Llegint la biografia del poeta català Josep Carner, trobo admirable la seva habilitat d’adaptar-se a les circumstàncies i necessitats que la vida reserva sense haver abandonat mai la seva autèntica vocació.

 4. Javier

  26 nov. 20
  14:30 #

  És trist veure que la literaratura i l’art no són una bona font de vida.

 5. Steffania

  26 nov. 20
  14:29 #

  “determinats individus en llocs responsables de la cultura catalana –segons declara l’escriptor Pere Calders–fan fracassar aquest projecte”. Respecta a aquest fragment penso que cap persona hauria d’impedir-nos la possibilitat de morir on vulguem i menys a tornar als nostres orígens, ja que jo sóc de l’Uruguai i potser que algun dia també vulgui
  passar els meus últims dies de vida allà.

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius