• Llegint Carner als Grups de lectura

  Enguany el CNL de Badalona i Sant Adrià participa en els actes del Correllengua 2020 (organitzats per Òmnium Badalona, l’Associació Cultural Alcalde Xifré i El Círcol) a través dels Grups de lectura, en els quals es dedica una sessió al poeta Josep Carner. 

  El Grup de lectura de Llefià, el de Lloreda i el de Sant Roc, en la seva trobada virtual de la setmanavan conèixer la biografia de l’autor de la mà de les tutores. D’aquesta manera ja van poder llegir els seus versos amb més coneixement de causa i amb elements per a interpretar-los. Les lectores van llegir en veu alta fragments de l’obra Els fruits saborosos. 


   

   

   

  Grup de lectura de Llefià

   

   

   

   

   

   

   

   

  Grup de lectura de Lloreda

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius