• Gràcies, Carme Llobet

  Amb tristor hem de comunicar que ens ha deixat la Carme Llobet.

  La Carme, amb seu esperit actiu i com a defensora de la llengua catalana, des de l’octubre de 2019 ha conduït com a voluntària el Grup de Lectura de la biblioteca de Lloreda. Quan li vam fer la proposta no s’ho va pensar ni dos minuts a acceptar-la i des de bon començament hi va posar tota la il·lusió, l’entusiasme i la dedicació.

  Ha acompanyat el grup en la lectura dels llibres: Un amor, d’Alejandro Palomas; El violí d’Auschwitz, de M. Àngels Anglada; i La senyora Stendhal, de Rafel Nadal. El novembre de 2020 va fer-los una sessió especial dedicada a Josep Carner, llegint i comentant fragments de l’obra Els fruits saborosos.

  Moltes gràcies, Carme! Descansa en pau.

 1. Montserrat Ruiz Esteban

  22 gen. 21
  22:05 #

  Carme, sempre tenies una paraula amable i un sonrriure per el nostre grup de lectura de Lloreda. Gràcies per la teva contibucció a que la societat vagi millorant.
  Agraeixo haver-te conegut!

 2. Francesc Madrid Fernandez

  19 gen. 21
  21:57 #

  Carme, per un temps molt curt i una coneixença massa breu, he tingut la fortuna de compartir amb tu una petita part de la gran tasca de preservar de la extinció la nostra estimada llengua. El teu esperit, la teva empenta, la il·lusió i ànims ens ha deixat, a mi i al grup de lectura de Lloreda, un record que serà inesborrable. Moltes gràcies per la teva dedicació, sempre hi seràs en el nostre record. Gràcies Carme.

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius