• Alumnes dels cursos de català llegeixen Núria Martí Constants

  L’escriptora gironina Núria Martí Constants (Calella, 7 de juliol de 1966) va començar la seva carrera literària l’any 2007 amb la novel·la Hores prohibides. Des d’aleshores ha publicat deu novel·les més, entre les quals destaquen les premiades Les mateixes estrelles, Naturalesa humana i Pitbull. També coordina la col·lecció de llibres “Lectura Fàcil” i n’és autora d’alguns volums.

  Enguany, alumnes dels cursos de català del CNL de Badalona i Sant Adrià han llegit algunes de les seves novel·les.

   

  Print Friendly, PDF & Email
 1. Fermín

  29 març 22
  20:58 #

  El llibre que he llegit es titula Trampa de foc, m’ha agradat perqué aborda temes que actualment són vigents, com la desigualtat entre homes i dones que fan les mateixes feines. Les condicions inhumanes i amb una total manca de seguretat en el treball. Les lleis dels governs que fins que no succeix una tragèdia, no les canvien.

 2. Andrés f

  03 març 22
  16:29 #

  M’agradat aquest llibre per que es fàcil de llegir, es una lectura agradable.
  Crec que és igual el Lloc on estiguis, sempre i quan estiguis amb la persona adequada

 3. Jazmin

  03 març 22
  10:17 #

  “Les mateixes estrelles” un llibre molt fàcil per llegir vaig aprendre noves paraules un llibre molt savi ensenya el poder, la valentia i el sacrifici de tornar a començar en un altre país, penso que els conflictes entre països només porten desgràcies “no a la guerra”

 4. Lucia

  03 març 22
  8:19 #

  llegir aquest llibre..Les mateixes estrelles!! ha estat una experiència inoblidable i trista i mostra de fortalesa i valentia d’una mare i filla on tornen a reconstruir una nova vida per culpa d’una guerra que només fa mal.

 5. Jazmín Gómez

  03 març 22
  1:53 #

  “Las mateixes estrelles” un llibre molt fàcil per llegir vaig aprendre noves paraules un llibre molt savi ensenya el poder, la valentia i el sacrifici de tornar a començar en un altre país, penso que els conflictes entre països només porten desgràcies “no a la guerra”

 6. Rosario philco canaviri

  02 març 22
  12:50 #

  El llibre” Les mateixes estrelles”. M’ ha agradat molt,es trist que les persones hagan de fugir de les guerras.
  Como lo hicieron Teresa,Miranda i Federico per poder trobar un nou país on començar una nova vida libre i feliz.

 7. Sylvana

  26 febr. 22
  13:43 #

  Aquest llibre ” Les mateixes estrelles ” m’ha agradat molt, perquè tracta sobre les persones que han viscut una guerra i han fugit per defensar els seus ideals, i la valentia de tornar a començar una nova vida lluny de la seva terra.

 8. Ana

  23 febr. 22
  12:03 #

  M’agradat llegir el llibre, “Les mateixes estrelles” no m’ha resultat gaire dificil. La meva conclusió és que les guerres no són bones per a ningú, porten pobresa, separem famílies…
  Cal viure en pau

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius