1. Lucia

  02 juny 22
  6:40 #

  el llibre de lladre del mocador verd a estat un llibre molt entretinguda la història m’ha agradat molt ho he gaudit llegint

 2. Manuel González Lolo

  31 maig 22
  19:12 #

  M’agradat molt el llibre, es molt fácil de llegir i la historia molt entretinguda .
  Jo penso que el final es molt obert i no s’ha resolt. Crec que hi haura segóna part que llegire tan aviat com es publique.

  Manuel

 3. Andrés f

  31 maig 22
  19:04 #

  La novela m’agradat perque te intriga i surt com la ealalia,pot Fer una gran historia tan apasionant, i surtir una historia de amor….
  Gracies, molt de gus

 4. Oscar

  31 maig 22
  19:01 #

  M ‘ sembla molt interesant el llibra .

 5. Ana Isabel

  31 maig 22
  18:58 #

  M’agradat molt llegir aquest llibre, m”ha semblat entretingut e interesant.

 6. Montse

  31 maig 22
  17:08 #

  Aquest llibre m’ha semblat molt entretingut. Lo he trobat amè, amb un ritme agil i un punt fantasiós. M’ha agradat molt com l’autora ens fa creure, a través dels ulls de l’Eulàlia, que els robatoris s’han produït pel capritx d’un home ric. Per a mi, el final a estat inesperat, i trobo molt interessant el realisme que li dona a l’historia.

 7. Noura Charrib

  19 març 19
  18:29 #

  El llibre es d’un estil policial divertit,sobre una sèrie de robatoris al barri del Born de Barcelona.Em va agradar el llenguatge fàcil,i com l’escriptor manté l’intriga fins al final de l’historia. També em va recordar la meva infantesa quant era addicta a la sèrie del detectiu Conan, Perquè tenen un estil molt semblant.

 8. hasna

  19 març 19
  18:28 #

  El llibre en general es interessat, m’agrada perquè conta sobre uns robatoris que van estar al barri del Born. Llàstima del final: jo el canviaria!
  Gracies.

 9. Mauricio

  19 març 19
  18:21 #

  El llibre m’ha semblat molt interessant ja que sempre et deixa amb la intriga de saber si atraparan als lladres o no.
  El final és una mica inesperat però no et deixa amb mal gust de boca.

 10. maria griselda martínez argueta

  19 març 19
  18:19 #

  Es una historia molt interessant de principi a fi: la descripció del personatges, del escenari del fets.
  Encara que no hi ha un final… perquè al final l’Eulàlia es va adonar que la Susana portava un mocador verd del mateix color que deixaven els lladres al escenari dels robatoris
  segurament les sospites van ser certes!

 11. Jamileth Cano

  19 març 19
  18:16 #

  M’ha agradat molt, ha segut molt interessant llegir com la escriptora ha descrit els carrer del barri del Born. M’ha agradat com tota l’estona vaig a estar en suspens i com tot vaig a tenir sentit. Ha segut agradable com la protagonista es una noia independent i amb molta imaginació. he de dir que va fer molta gracia la senyora de la pensió perquè es descriure molt be un estereotip de gent de barri. I per acabar crec que el final deixa obert un nou misteri, que cadascú a de resoldre.

 12. NOEMÍ

  19 març 19
  18:15 #

  Aquesta historia ha segut molt divertida amb les prediccions de l’Eulàlia i la seva aventura amb el Pau. He conegut també una mica més dels carrers del Born i he tingut molta curiositat per anar-hi a coneixer en persona. Fa una descripciò molt bona. M’agraderia legir més llibres com aquest.

 13. Erick D' Jesus Diaz

  19 març 19
  18:11 #

  La veritat que és un llibre que ha sigut molt divertit i també molt interessant perquè es relaciona amb la ciutat de Barcelona,lloc on ara mateix visc i conec. M’agrada molt conèixer histories i cultures en general. Em va semblar molt curiosa la relació que es va produir entre l’Eulàlia i el Pau perquè els robatoris van passar durant la feina del Pau, cosa que normalment es treball per el Pau va ser trobar l’amor de la seva vida.

 14. Susana Cardelo Marquez

  19 març 19
  18:05 #

  M’ha agradat bastant..es molt entretingut tota la trama..la única cosa dolenta que he trobat es que es molt curt per el meu gust…M’ ha sabut a poc.

 15. Susana

  19 març 19
  18:04 #

  El llibre es de lectura facil i em va agradar molt perquè es dinàmic i entretingut. La historia es divertida i té ritme.

 16. Vidal

  19 març 19
  17:53 #

  El llibre m’ha agradat molt, es mescla una història d’amor i d’intriga són la escriptora es fa creure quins son els culpables fins que al final es descobreix quins son els culpables i a més a més també deixa el final obert perquè el lector pugui fer la seva interpretació.

 17. Xavier

  19 març 19
  17:52 #

  A aquest llibre m’ha agradat molt ha sigut molt divertit i e una historia d’amor molt bonica i surten molts carres de BARCELONA

 18. Sebastian

  19 març 19
  17:52 #

  Aquest llibre m’ha agradat tot i que de que no soc una persona que no li agrada llegir m’ha semblat molt divertida i entretinguda surten molt carrers que conec i me a semblat interessant

 19. Javier

  19 març 19
  17:52 #

  Aquest llibre m’ha agradat perquè ha sigut molt dinàmic i sortien algunes paraules noves,també a vegades frases fetes. La relació de l’Eulalia i el Pau, i els robatoris era molt emocionant.

 20. Alumna E1

  14 març 19
  15:17 #

  M’ha agradat molt llegir el llibre perqué l’he trobat agradable,entretinguda, misteriosa ple d’intriga fins al final , també romàntica amb una bonica història d’amor. I va be qué sigui sencill perqué ens facilita la lectura.

 21. Irina

  14 març 19
  9:56 #

  M’ha agradat molt aquest llibre. Molt interessant.

 22. Philippe C

  11 des. 17
  21:37 #

  Em va agradar molt llegir aquest llibre perque es tracta de ficció i de passió. Es força fàcil d’entendre i ho que més m’ha agradat és que semblà que els lladres són uns i al final són els que menys t’esperaves. Aquest final impredictible es, per a mi, ho que fa aquest llibre molt recomendable.

 23. M.Angeles Galvez

  28 nov. 17
  21:23 #

  M’ ha agradat molt el llibre perquè es desenvolupa en un barri antic amb molta historia. Manté el misteri fins al final i no falta una bonica história d´amor .

 24. M. Angeles

  28 nov. 17
  21:14 #

  M’ ha agradat molt el llibre perquè es desenvolupa en un barri antic amb molta historia. Manté el misteri fins al final i no falta una bonica historia d´amor.

 25. Rocío (de parte de la Mila)

  22 nov. 17
  1:41 #

  (Aquest comentari es de la Mila, una companya que no té ordinador)
  Aquest llibre comença presentant a l’Eulalia, una Noia que arriba al barri antic del Born, on posa una perruqueria i coneix al Pau i s’hi enamoren. També Hi ha robatoris al barri i, deprés de moltes intrigues, descobreixen que els lladres son dos mossos d’esquadra, companys del Pau.
  M’ha agradat molt.

 26. Rocío (Ro)

  22 nov. 17
  1:31 #

  M’ha agradat molt aquest llibre perque la historia es desenvolupa pels meus barris favorits que, a més a més, son els barris amb més história de Barcelona.
  La historia té suspens, intriga, amor…es un thriller que t’hi convertirá en detectiu seguint les pesquises de l’Eulalia. El final et deixará… (Aquest no puc dir-ho, oí?)
  També he après moltes paraules i frases fetes que es fan servir en catalá coloquial i no tan coloquial.
  Us recomano 100%!!

 27. Sonia Sidani

  26 maig 16
  15:58 #

  En general m’ha agradat aquest llibre. És entretingut i agradable de llegir perquè la història és molt dinàmica.

 28. Maria José

  26 maig 16
  11:32 #

  M’ha agradat el llibre perquè manté l’intriga i el misteri del mocador verd durant tota la narració i perquè el final m’ha sorprés molt.

 29. Miriam

  19 maig 16
  18:19 #

  Encara que no és un llibre que jo hauria triat, m’ha agradat molt. Per gent que estem aprenent català m’ensembla de molt fàcil lectura i amb una història molt intrigant.

 30. jordi

  18 maig 16
  13:45 #

  No m´ha agrat gens, m´ha semblat molt infantil i simple, amb converses i temes que no venien al cas, en definitiva molt avorrid .
  Si hagués de destacar alguna cosa bona d´aquest llibre, l´únic que salvaria és el final pel sorprenent que és.

 31. Joan Antoni Alonso De haro

  18 maig 16
  12:31 #

  Al barri del Born de Barcelona hi ha una serie de robatoris a botigues i comerços.Aquets fets fan que una perruquera i un mosso d´escuadra s´enamoren.
  Es van desenvolupan uns fets amb uns altres que ellançan logicament encara no son els de veritat pero et va fican en la historia.

 32. Jahmella

  10 juny 14
  12:29 #

  M’ha agradat molt el llibre, perquè té una bona història i és fàcil d’entendre. M’ha agradat la manera de l’escriptora que vol que els lectors pensin qui són els lladres, i deixar-nos pensar que els culpables són el Josep Bergós, el Peter i la Nora Beck; però no, els lladres són el Miquel Pons i el Manel Prat, els amics del Pau, els dos en qui no he posat la meva sospita d’entrada.

  La part que més m’ha agradat és quan el Pau va revelar la indentitat dels lladres, que són els seus dos companys, perquè jo no havia pensat que ells dos fossin els culpables i també els motius dels lladres no es van revelar fins a l’ultim capítol. Per això no vaig posar la meva sospita en ells. És un final una mica impredictible.

  La part que menys m’ha agradat és el final, l’últim part, quan la Susanna va eixugar la seves llàgrimes amb un mocador verd molt fi igual amb els mocadors que els lladres deixen al llocs dels robatoris perquè això significa que la Susanna té una connexió amb els lladres i ella no és totalment una bona persona.

  Sobretot és un llibre molt bo i molt interessant. Te una história d’amor, de misteri i d’amistat.

 33. francisco

  02 juny 14
  12:31 #

  La part que més m’ha agradat es la historia i com li dóna a cada personatge el seu paper
  La imaginació de l´Éulàlia que gairebe resol els rovatoris ella mateixa. El que menys m´ha agradat ha sigut el suïcidi del Peters i la Nora,i el restaurant el Salvador el set-ciències que no entinc que fan en la historia. El llibre és divertit i es fácil de llegir.

 34. gloria Chile

  01 juny 14
  23:52 #

  He llegit el llibre i m’agrada molt perque té 9 capítols de ficció i passió.
  La part que més m’ha agradat és la història de L’Eulàlia .Es una perruquera molt treballadora i pels robatoris té una imaginació de detectiu i neix una relació de amor amb El Pau .
  La part que menys m’ ha gradat és el final ,perqué els sospitosos dels robatoris són més d’un i posa en dubte qui són .La Susana també portava el mocador idèntic a dels lladres.

 35. Lina Clero

  29 maig 14
  13:57 #

  La part què mès m’ha agradat ès quan l’Eulàlia ha anat amb el Pau a la cita i desprès han anat a la casa de l’Eulàlia i s’han quedat tot el cap de setmana junts. I la part què menys m’ha agradat ès quan s’han mort els senyors anglesos perquè ès veien bones persones i no tenien res a veure amb els robatoris.

 36. Paqui Tocados

  28 maig 14
  21:54 #

  El llibre m’ha agradat molt perquè té part d’intriga i part d’amor.
  La protagonista és una jove valenta i emprenedora que ha canviat de vida de Vic i se n’ha anat a la ciutat de Barcelona.
  Munta una perruqueria i s’enamora d’en Pau. A més, la part d’intriga i sospita t’enganxa del principi al final.
  La part que més m’ha agradat és quan l’Eulàlia i en Pau es coneixen i comencen a quedar. Són dues persones solteres que s’agraden i viuen una història d’amor.
  La part que menys m’ha agradat és el final. No m’esperava que qui robava fossin els companys mossos d’escuadra d’en Pau. Jo pensava que acabaria tal i com l’Eulàlia havia imaginat al llibre.

  Paqui.

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius