• Tancament de la temporada 2021-2022 dels Clubs de lectura

  Reunió de valoració dels Clubs de lectura a la Biblioteca Canyadó i Casagemes – Joan Argenté

   

  Aquest mes de juliol s’ha tancat la temporada 2021-2022 dels Clubs de lectura de Badalona i Sant Adrià.  

  Com cada any, els voluntaris conductors dels grups, els responsables de Biblioteques i els del CNL de Badalona i Sant Adrià han fet la reunió final de valoració i la programació de la propera temporada amb la tria de nous llibres. 

  Ha estat una temporada en la que voluntaris i participants han reprès amb optimisme i energia la seva activitat presencial habitual després de les restriccions patides a causa de la Covid 19. En els Clubs de lectura, durant una hora es practica la lectura i l’expressió oral en català, i es parla dels temes que suggereix el llibre escollit per a cada trimestre. Enguany, fins i tot s’ha fet una lectura teatralitzada de L’Auca del senyor Esteve de Santiago Rusiñol. 

  Un total de 52 lectors han participat en vuit grups: el CRAD i les biblioteques Can Casacuberta, Canyadó i Casagemes, Lloreda, Sant Roc, Pomar i Llefià. Hi ha un elevat grau de fidelització, però queden places disponibles per a incorporar nous lectors la propera temporada.  

  Després d’unes merescudes vacances, al setembre tornaran amb noves i interessants lectures. Us n’informarem! 

  Print Friendly, PDF & Email

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius