• Els alumnes dels cursos de català comenten els llibres que han llegit

  A partir del nivell Bàsic 3, tots els alumnes dels cursos de català del CNL de Badalona i Sant Adrià estan convidats a participar en aquest blog i exposar-hi els seus comentaris i les seves opinions sobre les lectures que han fet durant el curs.

   

  Print Friendly, PDF & Email
 1. Andrea Haszczyn

  08 nov. 23
  19:33 #

  Hola! Com va? Soc Andrea.
  He llegit: Tristany i Isolda.
  I m´ha encantat el llibre. Es una historia de l´edat mitjana en la que hi havia moltes historias de aventures, romànticas i traicions, amb un codi de l´honor d´un
  cavallers cap su teu rei fins a la mort; I amb un cap inesperat!

 2. Joshua Gutiérrez

  06 nov. 23
  19:02 #

  Hola sóc Joshua, he llegit conte de Nadal, un recordatori del que realment signifca aquesta data, no és el material sinó passar temps amb els nostres éssers estimats i agrair estar junts un any més.

 3. Armando Francisco Solano Aguilera

  06 nov. 23
  13:44 #

  Hola, soc Armando
  He llegit Canco de Nadal, marcat pel realisme i ple de sentiments (el misteri,l´horror, el miracle) . El sol esment de l´avar mister Scrooge i dels successius fantasmes que el visiten evoca a tot lector un ambient acollidor i inoblidable.

 4. Antonio Pineda

  13 juny 23
  12:59 #

  Hola, soc Antonio.
  He llegit El pavello gris de Miquel Fañanas
  I la veritat és una història fantàstica i plena de aventures
  Em va agradar molt la seva lectura

 5. Maricarmen

  19 març 23
  22:50 #

  Hola, soc Maricarmen. He llegit: Invasió subtil de Pere Calders. I em va semblar una lectura una mica rara, és com si se li hagués anat el cap al protagonista. És una mica absurd. I et deixa sense saber que pensar.

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius