• El CPNL obre les inscripcions als cursos de català del tercer trimestre

    El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) obre avui el període d’inscripcions per aprendre català del tercer trimestre. En total, s’ofereixen prop de 29.000 places entre els nivells A1 i C1 (inicial, bàsic, elemental, intermedi i suficiència).

    Avui dilluns s’obre el torn preferent, reservat als alumnes que han fet un curs els darrers 12 mesos. El 28 i el 29 de març començarà el torn general, obert a tothom. En total, el CPNL ofereix fins a 1.344 cursos de llengua catalana repartits arreu del territori entre els 22 centres de normalització lingüística.

    Els cursos començaran l’11 i el 12 d’abril. Per tal de garantir l’atenció prioritària a les persones amb pocs o nuls coneixements de català, el nivell que té més presència és el bàsic, amb més de 800 cursos, que representen un 60 % de l’oferta. Tant aquest nivell com l’inicial són gratuïts. Per conèixer en detall els cursos disponibles, es pot consultar el cercador.

    Les inscripcions del CPNL es poden fer en línia a la plataforma d’inscripció o presencialment a través de la xarxa de centres, serveis i oficines d’arreu de Catalunya, i s’atenen per ordre d’arribada.

    Print Friendly, PDF & Email

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius