• Els clubs de lectura fàcil de Badalona i Sant Adrià tanquen la temporada

    Són vora seixanta lectors els que durant aquest curs s’han reunit en algun dels vuit grups de lectura fàcil de Badalona i Sant Adrià. 

    De la mà de persones voluntàries que condueixen l’activitat, cada trimestre han llegit un llibre. A cada sessió, durant una hora, s’ha practicat la lectura i l’expressió oral en català, i s’ha conversat al voltant dels temes que suggereix el llibre. També es van preparar la lectura de poemes per al Dia Mundial de la Poesia. I, de tant en tant, han sortit a fer alguna activitat, com ara una visita a Sitges. Vaja, que s’ho han passat la mar de bé!  

    I ara al juliol, com cada any, els conductors, els responsables de Biblioteques i els del CNL de Badalona i Sant Adrià han fet la reunió final de valoració i han programat la propera temporada amb la tria de nous llibres. L’Espai Betúlia de Badalona ha acollit la trobada i han rebut una tassa del dimoni de Badalona com a obsequi d’agraïment a la seva tasca. 

    Després de l’estiu, doncs, els grups reprendran la seva activitat a les biblioteques Can Casacuberta, Canyadó i Casagemes, Lloreda, Sant Roc, Pomar, Llefià i al CRAD. Al setembre, al blog En català, llegim i parlem, hi trobareu tots els llocs, horaris i lectures. Ja veureu que n’hi haurà per triar i remenar! I us hi podreu incorporar quan vulgueu adreçant-vos directament a l’equipament on es fa el club. 

    Print Friendly, PDF & Email

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius