• Proves de col·locació per acreditar el nivell per als cursos de català

    Del 12 al 15 de setembre tindrà lloc la inscripció als cursos del primer trimestre de 20232024. El 12 i el 13 de setembre s’hi podran matricular els alumnes que hagin fet un curs amb el CPNL durant l’últim any. El 14 i 15 de setembre ho podran fer els nous alumnes. Tothom que sigui major de 18 anys (o 16 en cas de no haver fet l’escolarització obligatòria completa a Catalunya) pot accedir a un curs. És imprescindible acreditar el nivell de català: pots aportar un certificat de nivell o fer una prova de col·locació, a través de la plataforma d’inscripcions. El termini per sol·licitar la prova és fins al 27 de juliol o del 4 al 8 de setembre. La prova serveix per assignar cada alumne al curs més adequat segons el seu nivell, en cap cas té un valor de certificació de coneixements. 

    Print Friendly, PDF & Email

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius