• Tornen els grups de lectura fàcil

  Tornen els grups de lectura fàcil en català coorganitzats pel CNL de Badalona i Sant Adrià i les biblioteques de les dues ciutats. Aquesta iniciativa permet els aprenents enriquir el seu vocabulari i guanyar fluïdesa a l’hora de conversar.

  Les sessions tenen una durada d’una hora aproximadament i les condueix una persona voluntària. Hi ha grups a la majoria de barris de Badalona i a Sant Adrià, amb horaris i freqüències diferents, perquè qui vulgui tingui opcions per apuntar-s’hi.

  La inscripció és gratuïta i les biblioteques deixaran el llibre en préstec. Si us interessa cap club, poseu-vos en contacte amb la biblioteca on el fan. Si voleu més informació, envieu un correu a vxl.badalona@cpnl.cat.

  Print Friendly, PDF & Email
 1. Brian Vásquez Gomez

  06 nov. 23
  13:17 #

  conte de nadal un llibre molt bonic i interessant, a classe de bàsic 3 , ho comentem ia tots ens agrado.

 2. Fouzia Bahri

  31 oct. 23
  17:39 #

  Una vegada vaig llegir el conte de Nadal, desde el meu punt de vista es un llibre molt interessant on el significat és ser més comprensiu, més generós i valorar la importància de les relacions humanes abraçant l’alegria del Nadal. En definitiva t’aconsello que si voleu gaudir d’una lectura fàcil i entretinguda, llegiu-vos el conte del Nadal.

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius