• El dia 19 de desembre comença la inscripció als cursos de català

    Del 19 al 21 de desembre tindrà lloc la inscripció als cursos del segon trimestre de 20232024 i es podrà fer totalment en línia. El 19 de desembre s’hi podran matricular els alumnes que hagin fet un curs amb el CPNL durant els darrers 12 mesos. El 20 i 21 de desembre ho podran fer els nous alumnes. Els cursos, des del nivell Inicial al Suficiència (C1), estan oberts a tothom (majors de 18 anys o 16 en cas de no haver fet l’escolarització obligatòria completa a Catalunya). És imprescindible acreditar el nivell de català: es pot aportar un certificat o fer una prova de nivell, a través de la plataforma d’inscripcions. El termini per sol·licitar la prova és el 15 de desembre. La prova serveix per assignar cada alumne al curs més adequat segons el seu nivell, en cap cas té un valor de certificació de coneixements. 

    Print Friendly, PDF & Email

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius