• Els grups de lectura fàcil tornen el 2024

  Tornen els grups de lectura fàcil en català coorganitzats pel CNL de Badalona i Sant Adrià i les biblioteques de les dues ciutats. Aquesta iniciativa permet els aprenents enriquir el seu vocabulari i guanyar fluïdesa a l’hora de conversar.

  Les sessions tenen una durada d’una hora aproximadament i les condueix una persona voluntària. Hi ha grups a la majoria de barris de Badalona i a Sant Adrià, amb horaris i freqüències diferents, perquè qui vulgui tingui opcions per apuntar-s’hi. Podeu consultar-los aquí.

  La inscripció és gratuïta i les biblioteques deixaran el llibre en préstec. Si us interessa cap club, poseu-vos en contacte amb la biblioteca on el fan. Si voleu més informació, envieu un correu a vxl.badalona@cpnl.cat.

  Print Friendly, PDF & Email
 1. Ricardo Heiber

  05 febr. 24
  20:40 #

  La història d’aquest llibre és trista però molt interessant.
  la vida d’un nen que va haver de sobreviure a la guerra com va poder amb odi i set de venjança.

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius