• Us obrim les portes!

  Un cop més arriba el setembre i us acullo amb els braços oberts als cursos del Servei Local de Català d’Esparreguera. Com sempre us vull donar la benvinguda amb una cançó i aquest cop he triat un clàssic (potser m’estic fent gran!). Es tracta d'”Aprendre”, d’en Lluís Llach.

  Molts de vosaltres ja la deveu conèixer, però crec que val la pena tornar a escoltar-la per gaudir-ne un cop més. Segons l’autor és una de les seves cançons preferides perquè parla d’una de les seves obsessions: “el vell ofici d’aprendre, que no s’acaba mai”. Com que estic totalment d’acord amb ell, us convido a aprendre, a fer-ho tots de tots, a enriquir-nos mútuament i, evidentment, a millorar els vostres coneixements de llengua catalana perquè pugueu sentir-la com a vostra i la utilitzeu amb total llibertat.

  Espero que la cançó us agradi i, a aquells que la descobriu, us invito a copsar-ne la màgia.

  Us en poso la lletra a continuació per si us costa de seguir el fil…

  Aprendre_lletra completa

   

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Benvinguts i benvingudes al curs de català

Obrim un període lectiu en què vosaltres us formareu en la llengua del país per tal de ser usuaris autònoms del català. Serà un plaer acompanyar-vos en aquesta descoberta!


Categories


Entrades recents


Blogroll