• Projecte mapa Fabra

   

  mapa FabraLa Direcció General de Política Lingüística impulsa el Projecte mapa Fabra, una iniciativa a les xarxes socials que pretén incloure en un mapa les imatges dels espais dedicats a Pompeu Fabra a diferents indrets dels territoris de parla catalana (biblioteques, carrers, jardins, etc.), amb l’objectiu de visualitzar el reconeixement que té la figura del mestre. La iniciativa s’emmarca en els Premis Pompeu Fabra,  que es lliuraran el proper 8 d’abril.

   La mecànica del mapa Fabra consisteix a compartir, a Twitter, fotos de llocs dedicats a Pompeu Fabra, citant @llenguacatalana i afegint-hi l’etiqueta #mapaFabra, l’adreça i la població on s’ha pres la imatge o bé les coordenades. També s’hi pot participar compartint-les al mur de la pàgina Llengua Catalana de Facebook.

   Totes aquelles persones que hi facin aportacions participaran en el sorteig d’un lector de llibres electrònics.

  La participació estarà oberta fins al 2 de juny. En aquest enllaç     www.gencat.cat/llengua/mapafabra  trobareu un exemple de fotografia. Aquí podeu veure les bases mapaFabra. Fixeu-vos-hi bé i feu-ho tot correcte!

  Per si voleu saber més coses de la biografia de Pompeu Fabra:

    Pompeu Fabra i Poch | Gran Enciclopèdia Catalana 

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Benvinguts i benvingudes al curs de català

Obrim un període lectiu en què vosaltres us formareu en la llengua del país per tal de ser usuaris autònoms del català. Serà un plaer acompanyar-vos en aquesta descoberta!


Categories


Entrades recents


Blogroll