• L’arxivera municipal ens mostra una altra Esparreguera

  El dijous 16 d’octubre els alumnes del nivell de Suficiència d’Esparreguera van tenir una classe ben especial: van poder comptar amb l’arxivera municipal, Rosa Maria Codina, que va donar tot tipus de detalls sobre edificis emblemàtics i fets històrics importants de la vila, especialment els vinculats al Tricentenari ja que Esparreguera va ser vila cremada en la Guerra de Successió. L’activitat pretenia diversos objectius: conèixer l’entorn immediat, promoure el coneixement de la història de la vila i proporcionar un motiu per a escriure una notícia a partir d’aquesta experiència.

  Després de treballar aquest tipus de document a l’aula, els alumnes han hagut d’elaborar textos periodístics per explicar tota la informació que van rebre. D’entre tots els escrits, en farem una tria i en publicarem el resultat.

  De moment, mireu-vos les fotos de la sortida.IMG_1024IMG_1028

   

  IMG_1027IMG_1032

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 1. Maria

  23 oct. 14
  12:26 #

  Moltes gràcies a la Rosa Maria Codina. Les seves explicacions ens van fer veure detalls que normalment són invisibles a primera vista. A més, vam poder saber què va passar al 1714 a Esparreguera.

 2. Amèlia

  23 oct. 14
  20:55 #

  Trobo que la Rosa María Codina va explicar els fets que van succeir d’una manera tan clara i senzilla que no m’ importaria gens fer una altra sortida. Gràcies Rosa Maria!

 3. Olga Perella

  26 oct. 14
  18:10 #

  Un passeig per la vila molt interessant i enriquidora.

Benvinguts i benvingudes al curs de català

Obrim un període lectiu en què vosaltres us formareu en la llengua del país per tal de ser usuaris autònoms del català. Serà un plaer acompanyar-vos en aquesta descoberta!


Categories


Entrades recents


Blogroll