• Dia Mundial de la Poesia

  Avui hem commemorat a la classe de l’Intermedi el Dia Mundial de la Poesia. Els alumnes han portat a classe un poema en català que havien d’escollir prèviament per tal de llegir-lo a classe davant dels companys. Això comportava una feina prèvia de recerca que a molts els ha fet descobrir poetes i poemes catalans.

  Llegir bé un poema és una tasca difícil i per això, justament, la vam escollir de cara a fixar-nos en la lectura en veu alta (pronunciació rigorosa, entonació…). Cal reconèixer la bona feina feta per tots.

  Ha estat una classe diferent i tots hem gaudit d’una estona molt agradable. La notícia, però, és que hem descobert que entre els companys del curs hi ha dues poetesses!! L’Edita Collantes i la Gina Méndez escriuen poesies i ja s’atreveixen a fer-ho en català, malgrat que no és la primera llengua de cap de les dues. Les animem a seguir aquest camí i que ben aviat comparteixin alguna nova composició amb nosaltres.

  Als darrers minuts de la classe hem tingut una estona per parlar dels nostres hàbits de lectura i hem desmentit entre tots el tòpic que la poesia és “difícil”. En definitiva, una bona estona amb un caliu especial!

  Dia Mundial Poesia_7

  Dia Mundial Poesia_4Dia Mundial Poesia_1Dia Mundial Poesia_6

 1. hijued

  18 març 15
  22:11 #

  Estan molt boniques. Estem tots macos. Graciès, Maria.
  La veritat tots som uns poetes per escriure el que surt de cor .
  (Perquè la ment et pensa, i la mà escriu el que dicta el cor)
  Perdoneu si ho dic malament

 2. hijued

  18 març 15
  23:57 #

  Moltes graciès, Maria. Estem molt macos a les fotos

Benvinguts i benvingudes al curs de català

Obrim un període lectiu en què vosaltres us formareu en la llengua del país per tal de ser usuaris autònoms del català. Serà un plaer acompanyar-vos en aquesta descoberta!


Categories


Entrades recents


Blogroll