• Repàs del B3

    Només queda un grup per examinar! Els alumnes del B3 encara teniu uns dies per a repassar abans de l’examen. Per tal que us feu una idea de com serà la prova final, us deixo penjat el model de la prova que podeu trobar a la pàgina web del Consorci per a la Normalització Lingüística. Imprimiu-lo a casa i porteu-lo el dilluns dia 8 a classe. Porteu fet l’exercici 11 (escriure una nota). La resta de la prova, la farem entre tots i la comentarem.

    Prova model B3 CPNL

    Per al dimecres 10 de juny, he preparat una classe de conversa que ens servirà de repàs de tots els temes que hem treballat durant el curs. Aquesta classe, la farem en una terrassa d’un restaurant i parlarem amb alumnes catalanoparlants del nivell de Suficiència. Serà un intercanvi molt divertit!

    Som a la recta final! Som-hi!

    rectafinal

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Benvinguts i benvingudes al curs de català

Obrim un període lectiu en què vosaltres us formareu en la llengua del país per tal de ser usuaris autònoms del català. Serà un plaer acompanyar-vos en aquesta descoberta!


Categories


Entrades recents


Blogroll