• Bon estiu a tothom!

    Un cop s’han acabat els cursos tots tenim el cap en les vacances per poder desconnectar de la nostra rutina diària. Hem compartit moltes hores de classe i moltes experiències (aprenentatges, anècdotes, recomanacions…). Espero que hagi estat per a vosaltres tan enriquidor com per a mi.

    Aprofiteu l’estiu per a llegir, descansar i gaudir de la gent que estimeu a fons! Poseu els peus dins l’aigua gelada d’un riu, tasteu aliments que mai hàgiu menjat, gaudiu de les postes de sol, balleu la cançó de l’estiu… Feu tot allò que us faci sentir ben vius!

    estiu_1

    Ens veiem al setembre!

    Una abraçada ben forta!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Benvinguts i benvingudes al curs de català

Obrim un període lectiu en què vosaltres us formareu en la llengua del país per tal de ser usuaris autònoms del català. Serà un plaer acompanyar-vos en aquesta descoberta!


Categories


Entrades recents


Blogroll