• BONA CASTANYADA!

     

    PASTÍS DE MONIATO 

    Ingredients:

     250 g de farina

     300 g de sucre

     2 ous

     120 ml d’oli de gira-sol

     245 g de puré de moniato

     5 g de bicarbonat per a pastisseria

     5 g de sal

     80 ml d’aigua

     un polsim de canyella (si us agrada)

     30 g de nous (si us agraden)

     unes quantes panses (si us agraden)

      Feu la barreja del sucre i l’oli en un bol  fondo. Afegiu-hi els ous i bateu-ho amb una batedora elèctrica. En un altre bol feu la barreja de tots els ingredients secs: farina, canyella, sal i  bicarbonat amb l’aigua (aquesta mescla és millor fer-la amb una forquilla). Ara cal afegir-hi el puré de moniato bullit i, si us agraden, les nous i les panses.

      Forn a 180º. Depèn de la potència del forn. Cal mirar si està cuit fent la prova de l’escuradents. Si voleu podeu posar paper de forn en el motlle per evitar-vos haver-lo  d’untar de mantega.  

     

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>