El CPNL, l’IEC i COMRàdio col·laboren en la celebració de l’Any de la Paraula Viva

Aquest mes de gener, en el marc de la celebració de l’Any de la Paraula Viva, organitzada per la Secció Filològica de l’IEC, el programa Extraradi, de COMRàdio, comença a emetre uns espais radiofònics sobre topònims de Catalunya.

Cada dilluns a les 17.05 h es parlarà de diversos aspectes curiosos de la toponímia catalana. Aquesta primera setmana, el protagonisme és per al municipi ceretà d’Alp i d’altres topònims “en blanc i negre” (com Montblanc o Montnegre), i el dia 16, el fil conductor serà Cantallops (Alt Empordà).

Els espais emesos es posaran a disposició de les ràdios locals que vulguin emetre’ls a través de la Sindicada, la plataforma d’intercanvi de continguts i coneixements radiofònics de COMRàdio, i a disposició de tothom qui vulgui sentir-los o fer-hi comentaris al bloc del programa Extraradi.

El projecte sorgeix de la col·laboració de COMRàdio amb el Consorci per a la Normalització Lingüística i l’Oficina d’Onomàstica de l’Institut d’Estudis Catalans, dues institucions membres de la Comissió de Toponímia de Catalunya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *