• De teatre i més…

   

  Com que el lleure és molt important per al benestar mental, un grup de companyes vostres van anar a veure l’espectacle que La Cubana està representant aquests dies a Barcelona, al magnífic teatre Tívoli (a l’esquerra). Es titula Campanades de boda, i aquí en podeu llegir les seves impressions:

   

  És una gran paròdia del que fem tots al casar-nos, però realment entretinguda, divertida  -rius moltíssim!-, espectacular i sobretot presentada d’una manera molt original. Com acostumen a fer en tots els espectacles de la Cubana, el públic també participa en l’obra. La recomano a tothom que vulgui passar una estona entretinguda.

  Laura Comellas (S3)

   M”ha semblat una obra molt divertida i boja. Una paròdia molt encertada de la societat i els muntatges que fem per tal de conservar les aparences, feta amb molta ironia i amb una molt bona posada en escena, característica de La Cubana.

  MªPaz Muñoz (S3)

  És una obra de teatre  amb molt de pressupost i un gran muntatge que no et deixa indiferent. És divertida i alegre, ideal per oblidar-te de la crisi. Tracta d’un tema molt real que tothom d’una manera o altra ha viscut , el muntatge d’una boda, tant se val si et cases pel civil , no importa; si n’hi ha ganes, tot és possible…!

  Eva Bas (S3)

   

  És una obra de teatre molt recomanable, vam passar una estona molt divertida, que falta ens fa!
  L’enrenou comença perquè, qui no es vol casar s’ha de casar, els que es volen casar no els deixen casar i, a qui li demanen per casar-se, no en te ganes… Podeu imaginar com és l’obra!
  S’ho treballen molt bé, per exemple: omplen, en un moment, tot el teatre perquè sembli una església plena de flors!

                               Núria Alsina (S1)

   

  Aprofito l’apunt teatral per recomanar-vos Celobert (Teatre Goya). Es tracta d’una reposició; jo la vaig veure fa 10 anys ben bons al Romea i em va agradar moltíssim! Tota l’obra parla de les relacions d’una parella, és un gran drama, protagonitzat per un gran actor: el Josep M. Pou, que és el mateix de llavors.

  ——————————————————————————————————————————————————————-

  Tres cosetes més…

  1. Tens ganes d’escriure una novel·la en Lectura Fàcil?  En tens alguna guardada al calaix de l’escriptori? T’agradaria veure-la publicada?  Doncs estàs d’enhorabona! L’Associació Lectura Fàcil convoca el Premi de Novel·la Curta de Lectura Fàcil 2012. Aquí en tens les bases:    Premi Novel·la LF 2012

  2. Si sou aficionats als passatemps però no en trobeu en català, consulteu aquest web:

   

  3. Vull fer una altra entrada amb les vostres recomanacions/crítiques de llibres: teniu de temps d’enviar-me-les  fins dimecres, 30 de maig, a les 12.00 hores.

   

   

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

               

Espai comunicatiu de llengua per als alumnes de català per a adults de Castellbisbal

Aquí teniu un entorn, que vol ser una prolongació de l'aula, per fer-vos arribar tota mena d'informacions relacionades amb el curs que esteu fent. També hi trobareu altres temes, sempre referits a la llengua i la cultura del nostre país.

Categories


Històric


Blogroll


Darrers comentaris

 • Silvia: És formidable llegar aquests petits fragments, sense encara temps per llegir el pdf sencer, i adonar-se de la...
 • mpalau: Molt bé, Patricia! Premi per a tu!
 • Patricia: em va fer molta gràcia el diccionari a a inversa i em va entrar curiositat per saber per a què podia...
 • Andrea: Bona tarda, Montse i tot el grup de companys Malauradament no he pogut assistir a la darrera classe del any i...
 • patricia: Em quedo amb una de les seves frases..”No vull renunciar a res”. En va agradar moltíssim la...