• Les alumnes turistes

   

  Hola a tots!

  Aquí podeu veure la Mercè Ramos, de l’S3, fent la ruta del Cares, que és una passejadeta senzilla, entre Cantàbria i Astúries: 12 quilòmetres d’anada i 12 de tornada! Això sí: observeu el magnífic paisatge.

  Enhorabona per la tria!

  Està clar que les alumnes caminadores i atlètiques abunden als cursos de català… Mireu-ne un altre exemple: l’Anna Pahissa, que començarà -espero- l’S2, fent cames per Ares del Maestrat!

  Divendres que ve m’agradaria fer una altra entrada amb més fotos… A veure qui me n’envia una!

 1. Josep Maria

  25 Set 12
  12:49 #

  Em fa molta gràcia la foto de l’Anna, perquè si la fletxa, assenyalés cap a l’esquerra en lloc de fer-ho cap a la dreta i tenint en compte la posició d’ella, hauria de posar LA PAHISSA.

  Ja veus tu quina bestiesa! Només canviant una lletreta.

  Salutacions companya!

  Respondre

 2. anna

  05 Oct 12
  21:44 #

  Josep Maria aquesta era la meva intenció al penjar la foto. Molt ben observat!!! Per cert et recomano aquesta zona del Maestrat, és molt maca.

  Fins dimarts company!

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

               

Espai comunicatiu de llengua per als alumnes de català per a adults de Castellbisbal

Aquí teniu un entorn, que vol ser una prolongació de l'aula, per fer-vos arribar tota mena d'informacions relacionades amb el curs que esteu fent. També hi trobareu altres temes, sempre referits a la llengua i la cultura del nostre país.

Categories


Històric


Blogroll


Darrers comentaris

 • Silvia: És formidable llegar aquests petits fragments, sense encara temps per llegir el pdf sencer, i adonar-se de la...
 • mpalau: Molt bé, Patricia! Premi per a tu!
 • Patricia: em va fer molta gràcia el diccionari a a inversa i em va entrar curiositat per saber per a què podia...
 • Andrea: Bona tarda, Montse i tot el grup de companys Malauradament no he pogut assistir a la darrera classe del any i...
 • patricia: Em quedo amb una de les seves frases..”No vull renunciar a res”. En va agradar moltíssim la...