• Pluja i activitats al poble

  Ai, ai, ai! Ja va bé una bona ruixada, però no pas el cap de setmana que ve el Correllengua al poble! De tota manera, recordeu que el farem igualment, encara que plogui a bots i barrals. (o sigui, molt) Us enllaço el programa que vam comentar ahir a la tarda a l’aula  correllengua  per tal que pugueu recordar què s’hi fa. Si plou, els actes de diumenge al matí es faran igualment, els traslladarem a la sala de ball del Casal.

  Us hi esperem!

  Ara, un petit joc destinat a la classe dels petits (l’I1). Aquí teniu un embarbussament: Plou poc però, pel poc que plou, plou prou! A veure si assageu una mica i hi ha algú capaç de dir-lo ben ràpid dimarts.

  Finalment i per a tots, us dedico una cançó. N’hi ha moltes referides a la pluja i en diverses llengües. p.e., qui no coneix Singing in the rain i , quan la sent, visualitza immediatament el Gene Kelly xipollejant pels bassals i jugant amb el paraigua? Tots vosaltes, ben segur! El Joan Manuel Serrat, el grup Gossos i molts d’altres també en tenen, però jo us n’ofereixo una altra, la meva preferida: es tracta de Plou, del cantautor mallorquí Tomeu Penya. Aquí en teniu la lletra:  Plou i a defora bufa es vent.

  I ara, prepareu-vos un bon cafè amb llet i escolteu aquesta cançó:

   

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

               

Espai comunicatiu de llengua per als alumnes de català per a adults de Castellbisbal

Aquí teniu un entorn, que vol ser una prolongació de l'aula, per fer-vos arribar tota mena d'informacions relacionades amb el curs que esteu fent. També hi trobareu altres temes, sempre referits a la llengua i la cultura del nostre país.

Categories


Històric


Blogroll


Darrers comentaris

 • Silvia: És formidable llegar aquests petits fragments, sense encara temps per llegir el pdf sencer, i adonar-se de la...
 • mpalau: Molt bé, Patricia! Premi per a tu!
 • Patricia: em va fer molta gràcia el diccionari a a inversa i em va entrar curiositat per saber per a què podia...
 • Andrea: Bona tarda, Montse i tot el grup de companys Malauradament no he pogut assistir a la darrera classe del any i...
 • patricia: Em quedo amb una de les seves frases..”No vull renunciar a res”. En va agradar moltíssim la...