• I1_8a Setmana (23/11/2012)

  Les vostres empreses funcionen molt bé, per tant, heu dedicat la setmana a preparar-ne una ampliació de personal. Cada negoci ha decidit els quatre llocs de treball nous que són imprescindibles per a expandir-lo.

  Tota feina, però, comporta uns riscos laborals, en vam parlar a l’aula. A l’inici de la tasca 3, hi ha l’activitat 1. Conté una graella que heu de respondre, que parla d’aquest tema, precisament. Heu de portar aquesta comprensió oral emplenada per a dimarts. Feu el següent:

  1. Llegiu les preguntes amb atenció abans d’escoltar el tall de veu.

  2. Tanqueu el llibre i escolteu això una vegada:  http://www.espaibarcanova.cat/descargas/espai/1407026_0_1_5413.mp3

  3. Obriu el llibre, torneu a posar el tall de veu i aneu responent les preguntes mentre l’escolteu.

  A més, repasseu l’oferta de feina que vau preparar. (p.75) Recordeu que dimarts o dijous haureu d’entrevistar una persona molt interessada a ocupar-la i li han de quedar ben clares quines seran les seves funcions: espero que no li passi el mateix que a l’aspirant del dibuix quan us senti! A més, també l’haureu d’informar de dos possibles riscos laborals que es puguin derivar de la feina que oferiu. (p.79) Quan feu d’empresaris, podreu portar un petit guió per  no descuidar-vos de dir res: hi podreu fer ullades, però no pas llegir-lo, perquè l’escenificació ha de quedar ben real. A casa vostra podeu practicar-ho una mica, només es tracta que recordeu la magnífica representació que vam fer-vos la Gemma i jo com a exemple!

  Tots fareu d’empresaris i, també, de candidats. En aquest cas no podeu portar guió, però sí que heu de pensar com ho podeu fer perquè us contractin: penseu dues preguntes, comenteu parts del vostre currículum, etc.

  Jo portaré els fulls de colors per fer els paperets amb les ofertes, excepte per al grup 1: la Sabrina portarà un full de color lila, que l’amor s’hi enfila! (Les estilistes són molt fashion, ja se sap…)

  Poseu els accents que falten a l’oferta de feina de la p.80.

  Dimarts hi haurà un prova de pronoms febles, amb uns exercicis similars als que us vaig donar per fer pràctiques, amb la possibilitat d’alguna variant facileta.

  Informacions diverses 

  • Acabem de superar la meitat del curs… i aguanteu!
  • Les solucions a l’exercici de les preposicions són al seu lloc, o sigui, a la vostra entrada de la setmana anterior (Ja he arreglat el desgavell, gràcies, Montse T., per fer-m’ho saber.)
  • L’entrada anterior us parla de l’estrena d’una pel·lícula en català. Si algú la va a veure, que hi pengi un comentari, si us plau.
  • Una mica més avall hi ha una entrada d’una sortida al teatre que ha fet una companya de l’S2. Si algú vol desconnectar i riure, ja sabeu!

  BON CAP DE SETMANA! Feu feina!

   

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

               

Espai comunicatiu de llengua per als alumnes de català per a adults de Castellbisbal

Aquí teniu un entorn, que vol ser una prolongació de l'aula, per fer-vos arribar tota mena d'informacions relacionades amb el curs que esteu fent. També hi trobareu altres temes, sempre referits a la llengua i la cultura del nostre país.

Categories


Històric


Blogroll


Darrers comentaris

 • Silvia: És formidable llegar aquests petits fragments, sense encara temps per llegir el pdf sencer, i adonar-se de la...
 • mpalau: Molt bé, Patricia! Premi per a tu!
 • Patricia: em va fer molta gràcia el diccionari a a inversa i em va entrar curiositat per saber per a què podia...
 • Andrea: Bona tarda, Montse i tot el grup de companys Malauradament no he pogut assistir a la darrera classe del any i...
 • patricia: Em quedo amb una de les seves frases..”No vull renunciar a res”. En va agradar moltíssim la...