• I1_11a i 12a setmanes (19/12/2012)

  Després d’escoltar amb atenció els poemes que teníeu penjats a la darrera entrada vostra, vau reflexionar a casa i, a l’aula, vau compartir les idees amb els companys. El poema més votat va ser Un sonet per a tu, del Miquel Martí i Pol. Jo no vaig votar, però us he de dir que també és el que més m’agrada dels proposats. Com vam comentar, aquest poeta té el do de dir molt amb paraules d’allò més senzilles, que és una cosa ben difícil de fer. A la biblioteca tenen gairebé totes les seves obres, a veure si algú s’hi anima!

  A la T2  hem treballat les invitacions formals i un tou de detalls morfològics, per exemple: els usos de les preposicions a/en, les contraccions d’article + preposició, l’origen de vós i vostè i els accents diacrítics.

  Deures

  • Accentuar la p.101
  • Fer aquest exercici de diacrítics i contraccions.  Quan l’hàgiu fet, us imprimiu les solucions i comproveu com ha anat la cosa…
  • Repassar tot el que hem fet fins ara i fer pràctiques amb els materials diversos que teniu al bloc.
  • Demanar llibres en català als Reis… I LLEGIR-LOS!
  • Mirar i escoltar amb atenció la Tv3: fan un producte digne que no us destrossarà les neurones i us anirà molt bé per aprendre vocabulari.

  I ja està. Ens retrobarem dimarts, 8 de gener. Passeu unes bones festes amb companyia de totes les persones que estimeu i encareu l’any 2013 amb força i il·lusió!

  El dia 4 de gener, primera entrada de l’any al bloc! 

 1. Yolanda

  25 Des 12
  10:37 #

  BON NADAL A TOTHOM..

  Respondre

 2. Montse Tomàs

  25 Des 12
  22:07 #

  Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l’any que acaba i oblida’t de les altres coses… Tant de bo aquests somriures se’t multipliquin per 2013. BONES FESTES I BON ANY A TOTHOM.

  Respondre

 3. ELI

  26 Des 12
  19:59 #

  COMPANYES POETES,

  HA ESTAT UN VERITABLE PLAER, EL PODER ESCOLTAR-VOS. NO HE ENTÈS RES, PERÒ SONAVA REALMENT PERFECTE.

  FELIÇ ANY NOU PER A TOTHOM.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

               

Espai comunicatiu de llengua per als alumnes de català per a adults de Castellbisbal

Aquí teniu un entorn, que vol ser una prolongació de l'aula, per fer-vos arribar tota mena d'informacions relacionades amb el curs que esteu fent. També hi trobareu altres temes, sempre referits a la llengua i la cultura del nostre país.

Categories


Històric


Blogroll


Darrers comentaris

 • Silvia: És formidable llegar aquests petits fragments, sense encara temps per llegir el pdf sencer, i adonar-se de la...
 • mpalau: Molt bé, Patricia! Premi per a tu!
 • Patricia: em va fer molta gràcia el diccionari a a inversa i em va entrar curiositat per saber per a què podia...
 • Andrea: Bona tarda, Montse i tot el grup de companys Malauradament no he pogut assistir a la darrera classe del any i...
 • patricia: Em quedo amb una de les seves frases..”No vull renunciar a res”. En va agradar moltíssim la...