• Elemental 3_7a setmana (10/4/2015)

  detectiu3Hem reprès el curs després de la pausa de Setmana Santa.

  Abans d’anar per feina, em referiré a la visita que vam fer el Diumenge de Rams (29 de març) a Can Marimon. Vam passar un matí d’allò més agradable, escoltant les explicacions del Joan Marimon sobre el cultiu i l’esporga de les oliveres. Moltes gràcies, Tony i Joan, per acollir-nos a casa vostra i, també, per permetre’ns tastar l’oli tan bo que feu.

  Aquí sota us en poso les fotografies:

  VISITA A CAN MARIMON (1)   VISITA A CAN MARIMON (2)  VISITA A CAN MARIMON (3)  VISITA A CAN MARIMON (4)

  Hem acabat la lliçó dels mals de cap i dels maldecaps, parlant de pèrdues d’objectes, de robatoris i de prohibicions.  També vam fer un joc de lletrejar paraules endavant i endarrere, que us va sortir molt bé. El repetirem!

  Ja s’acosta la Diada de Sant Jordi… Parlant de la Festa del Llibre, si entreu aquí:   https://www.omnium.cat/la-llanca-sant-jordi-2015, podreu participar, d’una manera ben fàcil, en un concurs en què es rifen mooooolts lots de llibres. Endavant!

  Ha quedat plantejada la tasca final amb la qual avaluarem la Unitat 15. La farem dimarts vinent, 14 d’abril, i constarà de dues parts:

  1. Respondre, per escrit, la pregunta que escolliu de les sis que hi ha al consultori de salut de la pàgina 187. La resposta ha de tenir cinc línies com a a mínim i l’haureu de redactar a classe, en un full que jo us donaré. (No podeu portar res escrit de casa, però això no vol dir que no ho pugueu tenir pensat!)

  2. Sou quatre grups diferents, amb un mateix objectiu: escampar hàbits de vida sana entre la població. Us heu distribuït la feina i explicareu a la classe el vostre punt de vista. Cada persona ha de parlar 2-3 minuts com a màxim.

   Sortida Mar i cel

  NO US EN DESCUIDEU L’ENTRADA!

  Lloc: av. Gaudí/rotonda Ajuntament

  (ja veureu l’autocar)

  Dia: dissabte, 11 d’abril

  Hora: 16.15 hores

  Indumentària: com tingueu costum. Qui vulgui venir ben estilosa, perfecte! Qui vingui amb   texans i vambes, perfecte!

  Retorn al poble: arribarem les 21.00 hores, més o menys.

  US PREGO PUNTUALITAT MÀXIMA! Ens farem una foto de grup i sortirem a les 16.30 en punt: NO podem esperar ningú!

  BON CAP DE SETMANA!

 1. encarni

  13 Abr 15
  11:18 #

  bon dia a tothom. el teatre m`agradat molt els efectes especials van se molt bonic.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

               

Espai comunicatiu de llengua per als alumnes de català per a adults de Castellbisbal

Aquí teniu un entorn, que vol ser una prolongació de l'aula, per fer-vos arribar tota mena d'informacions relacionades amb el curs que esteu fent. També hi trobareu altres temes, sempre referits a la llengua i la cultura del nostre país.

Categories


Històric


Blogroll


Darrers comentaris

 • Silvia: És formidable llegar aquests petits fragments, sense encara temps per llegir el pdf sencer, i adonar-se de la...
 • mpalau: Molt bé, Patricia! Premi per a tu!
 • Patricia: em va fer molta gràcia el diccionari a a inversa i em va entrar curiositat per saber per a què podia...
 • Andrea: Bona tarda, Montse i tot el grup de companys Malauradament no he pogut assistir a la darrera classe del any i...
 • patricia: Em quedo amb una de les seves frases..”No vull renunciar a res”. En va agradar moltíssim la...