• Elemental 3_10a setmana (30/4/2015)

  images (3)Aquesta setmana hem acabat la Unitat 16, en la qual heu parlat sobre coses que us agraden o us fan il·lusió. Per exemple, la festa catalana més votada -frec a frec amb Sant Joan- ha estat la Castanyada, d’aquí ve la foto que us he posat a l’entrada.

  També hem parlat de les peculiaritats d’Andorra, i dels diversos sistemes electorals i tipus de govern dels països de tots els alumnes del curs. Dimarts, a més, vau redactar a l’aula una entrada per a un blog en què explicàveu què enyoràveu dels vostres llocs d’origen i què us agradava de Catalunya.

  Dimarts vinent fareu la tasca final de la unitat, que consistirà en el següent: us donaré uns fulls amb fotografies. A sota de cadascuna hi haurà unes línies en què haureu de descriure-hi el que veieu a la foto o el que la foto us faci pensar, com vulgueu. No patiu per l’ortografia, ja sabeu que no s’avalua en aquest curs. El que sí que hi tindré en compte és que hi utilitzeu tot el vocabulari que ja sabeu i, sobre tot, que no hi hagi paraules en altres llengües!

  Qüestions diverses

  – Vaig veure el capítol de Sense ficció que us anunciava dimarts… Encara me n’estic recuperant. Aquí el teniu:

  http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/sense-ficcio/els-internats-de-la-por/video/5510334/

  -Dimarts m’haureu de dir si vindreu sols o acompanyats a la representació d’Animals de companyia. (Auditori d’Els Costals, diumenge, 7 de juny, 19.00 hores). Us transcric un resum de l’argument:

  Animals de companyia

  Una colla d’amics es reuneixen per celebrar un sopar de benvinguda: una amiga del grup torna a casa després d’haver estat ingressada durant dos mesos per un trastorn psiquiàtric. La festa sorpresa, però, es complicarà quan…

  BON CAP DE SETMANA!

  PARLEU MOLT EN CATALÀ! 

 1. encarni

  04 Mai 15
  8:18 #

  bon dia!!
  vaig veure el programa del dimarts passat, i m’ha costat molt. Només he pogut veure tres comentaris, i ja vaig tenir prou.
  No entenc com poden haberi persones aixi al mon, costa de creure…
  que opineu vusaltres???

  Respondre

 2. paquita alcala

  04 Mai 15
  14:36 #

  De l’únic que estic contenta es de no ser orfe en aquell temps;això fa que creiem menys en la església,tot i que sort que no tots són així.

  Respondre

 3. Luis

  05 Mai 15
  10:00 #

  Quin fàstic i que odi tan absurd e inesplicable cap als nens. No he pogut acabar de veure-ho.

  Respondre

 4. Eva

  06 Mai 15
  17:38 #

  Ostres!! Jo tambe vaig veure aquest programa a tv3.mare meva!sense paraules

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

               

Espai comunicatiu de llengua per als alumnes de català per a adults de Castellbisbal

Aquí teniu un entorn, que vol ser una prolongació de l'aula, per fer-vos arribar tota mena d'informacions relacionades amb el curs que esteu fent. També hi trobareu altres temes, sempre referits a la llengua i la cultura del nostre país.

Categories


Històric


Blogroll


Darrers comentaris

 • Silvia: És formidable llegar aquests petits fragments, sense encara temps per llegir el pdf sencer, i adonar-se de la...
 • mpalau: Molt bé, Patricia! Premi per a tu!
 • Patricia: em va fer molta gràcia el diccionari a a inversa i em va entrar curiositat per saber per a què podia...
 • Andrea: Bona tarda, Montse i tot el grup de companys Malauradament no he pogut assistir a la darrera classe del any i...
 • patricia: Em quedo amb una de les seves frases..”No vull renunciar a res”. En va agradar moltíssim la...