• Elemental 3_11a setmana (8/5/2015)

  th (1)

  Dimarts vam fer la tasca final de la Unitat 16 i vam començar la 17, en la qual parlem d’entreteniments, de viatges, d’anècdotes relacionades. Concretament, hem comentat incidències en els hotels, preferències per al temps de lleure, etc. També heu fet de periodistes, amb uns titulars molt expressius per a la notícia de l’estàtua de Colom.

  Pel que fa a la gramàtica, heu resolt exercicis francament difícils, encara que fos en grup. Vull dir els de la p.205… Enhorabona!

  DEURES

  -exercici 11a p.208

  -exercici 9c: heu de buscar per Internet tres fotografies del lloc assignat, escriure’n un parell de línies per descriure-les i portar-ho tot dimarts. Si no les podeu imprimir, porteu la tauleta a l’aula i ens les ensenyareu des d’allà.

  Aquí teniu les destinacions de cada membre dels diferents grups.

  1.Tossa de Mar: Juan, Paquita A., Valeria i Flory

  2. Formentera: Carina, Eva, Bill i Tony

  3. La Fageda d’en Jordà: Encarni, Paqui, Paquita D. i Andrés

  4. La Vall de Boí: Salva, Norma, Valle i Luis

  DIVERSOS

  -Aquest cap de setmana, a Terrassa fan la Fira Modernista, que queda ben lluïda: jo hi vaig anar l’any passat i em va agradar molt! Fan moltíssimes activitats, que podeu veure buscant el programa aquí:  http://visitaterrassa.cat/fira-modernista/  És al final de la pàgina, no us l’he penjat perquè pesa 50 megues i no puc! Val molt la pena, ni que sigui només per passejar-hi i veure-hi tanta gent vestida com fa 100 anys, a banda de visitar museus, cases imponents, veure espectacles molt variats, etc., tot això a cost zero o preus molt i molt reduïts! Si hi aneu, ja sabeu: foto i me l’envieu!

  -Els que encara no m’heu dit res del teatre, parlem-ne dimarts!

  -L’últim àudio de la lliçó 18 ja ha estat substituït. (Secretària, ja saps…)

  BON CAP DE SETMANA!

  PARLEU MOLT EN CATALÀ!

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

               

Espai comunicatiu de llengua per als alumnes de català per a adults de Castellbisbal

Aquí teniu un entorn, que vol ser una prolongació de l'aula, per fer-vos arribar tota mena d'informacions relacionades amb el curs que esteu fent. També hi trobareu altres temes, sempre referits a la llengua i la cultura del nostre país.

Categories


Històric


Blogroll


Darrers comentaris

 • Silvia: És formidable llegar aquests petits fragments, sense encara temps per llegir el pdf sencer, i adonar-se de la...
 • mpalau: Molt bé, Patricia! Premi per a tu!
 • Patricia: em va fer molta gràcia el diccionari a a inversa i em va entrar curiositat per saber per a què podia...
 • Andrea: Bona tarda, Montse i tot el grup de companys Malauradament no he pogut assistir a la darrera classe del any i...
 • patricia: Em quedo amb una de les seves frases..”No vull renunciar a res”. En va agradar moltíssim la...