• Elemental 3_13a setmana (22/5/2015)

  10459_cat_ESCALA_800_526Aquesta setmana hem fet la tasca final de la Unitat 17, amb l’exposició oral del treball sobre les comarques. També us he passat un qüestionari per ajustar al màxim l’horari del curs vinent. (En parlarem el dia que us doni les notes.)

  Pel que fa a la Unitat 18, pràcticament la tenim acabada; ahir vam estar parlant de l’organització dels mercats a les vostres poblacions d’origen. A més, vam saber, segons les indicacions del llibre, la quantitat de mercats de tipus ben diversos que es fan a Vic. Us informo que, a banda dels cinc comentats, també hi fan el medieval i el del ram! A la fotografia podeu veure una panoràmica del més conegut, el que es fa a la Plaça Major cada dimarts i cada dissabte.

  DEURES

  -Acabar el dossier d’exercicis que us vaig donar.

  -Preparar la tasca final de la Unitat 18 (la fareu dimarts). Consisteix a preparar i explicar, de manera individual, una activitat  que puguem fer entre tota la classe. A la pàgina 223 n’hi ha unes quantes, però no cal que siguin aquestes: sigueu imaginatius i feu una proposta ben original. Si no us en surt cap, no passa res; amb excursions, costellades, etc., també ens ho passarem bé!

  IMPORTANT!

  Us poso aquí sota les dates importants sobre el final de curs:

  Dimarts, 2 de juny, 18.30 hores: examen final oral i escrit

  Dijous, 4 de juny: NO hi ha classe

  Diumenge, 7 de juny, a les 7 de la tarda: teatre. (Sigueu puntuals, si us plau, que farem una foto asseguts a la butaca.)

  Dimarts, 9 de juny, resultats de l’examen: 19.00 hores

  Dilluns, 15 de juny, a les 19.30 hores, a la sala d’actes municipal: festa de final de curs per a alumnes, voluntaris i aprenents. Si us plau, necessito el següent:

  1.      Que ho digueu a la vostra parella lingüística.

  2.      Que em digueu si hi vindreu sols o acompanyats, i quants adults i nens sereu.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

               

Espai comunicatiu de llengua per als alumnes de català per a adults de Castellbisbal

Aquí teniu un entorn, que vol ser una prolongació de l'aula, per fer-vos arribar tota mena d'informacions relacionades amb el curs que esteu fent. També hi trobareu altres temes, sempre referits a la llengua i la cultura del nostre país.

Categories


Històric


Blogroll


Darrers comentaris

 • Silvia: És formidable llegar aquests petits fragments, sense encara temps per llegir el pdf sencer, i adonar-se de la...
 • mpalau: Molt bé, Patricia! Premi per a tu!
 • Patricia: em va fer molta gràcia el diccionari a a inversa i em va entrar curiositat per saber per a què podia...
 • Andrea: Bona tarda, Montse i tot el grup de companys Malauradament no he pogut assistir a la darrera classe del any i...
 • patricia: Em quedo amb una de les seves frases..”No vull renunciar a res”. En va agradar moltíssim la...