• Elemental 3_14 setmana (29/5/2015)

  th (1)Aquesta setmana heu tingut sessió a la biblioteca del Club de Lectura Fàcil i, a més, hem avaluat la darrera unitat, la 18, amb presentacions individuals de propostes d’activitats per fer-les junts.

  L’oferta ha estat molt variada: podem anar d’excursió a Castellar de n’Hug (Carina), a Empuriabrava (Paqui), Tarragona (Paquita A.) o a la font de la Botzegada (Eva).

  També podem fer una barbacoa (Flory), senderisme per Andorra (Paquita D.), una obra de teatre (Tony), un concurs de ballar salsa (Bill) o una festa hippie (Valle).

  Si voleu ajudar els companys, el Juan us proposa que aneu a casa seva, a fer un forat que necessita, i la Valeria -que se’ns en va a Sitges-, ens demana que l’ajudem amb la mudança a canvi de dinar a la seva terrassa.

  La més original va ser l’Encarni, que ens va fer l’activitat a l’aula, amb una tornada al parvulari.

  Finalment el Luis: amb la seva sessió d’entrenament ens va posar molt en forma, tant, que em veig capaç d’apuntar-me al proper Iron man!

  DIVERSOS

  1. Dimarts, 2 de juny, a les 18.30 hores, examen final oral i escrit. MOLTA SORT!

  2. Dijous, 4 de juny, no hi ha classe.

  3. Teatre, 7 de juny: és diumenge, a les 19.00 hores. Us ho dic perquè a l’entrada us posa dissabte, que és un error. El dia de l’examen rifaré una entrada gratuïta que m’han regalat a Cultura per al vostre curs.

  4. Dimarts, 9 de juny, a les 19.00 hores: notes finals, berenar i conversa sobre el curs vinent.

  5. Dimecres, 10 de juny, a les 19.30 hores, a la sala d’actes de l’Ajuntament: cloenda del Voluntariat per la Llengua i final de curs per als alumnes de català. Si ja sabeu quants hi vindreu de casa vostra, envieu-me un correu per dir-m’ho. Si no, us ho preguntaré el dia de l’examen.

  BON CAP DE SETMANA!

  ESTUDIEU MOLT EL CATALÀ!

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

               

Espai comunicatiu de llengua per als alumnes de català per a adults de Castellbisbal

Aquí teniu un entorn, que vol ser una prolongació de l'aula, per fer-vos arribar tota mena d'informacions relacionades amb el curs que esteu fent. També hi trobareu altres temes, sempre referits a la llengua i la cultura del nostre país.

Categories


Històric


Blogroll


Darrers comentaris

 • Silvia: És formidable llegar aquests petits fragments, sense encara temps per llegir el pdf sencer, i adonar-se de la...
 • mpalau: Molt bé, Patricia! Premi per a tu!
 • Patricia: em va fer molta gràcia el diccionari a a inversa i em va entrar curiositat per saber per a què podia...
 • Andrea: Bona tarda, Montse i tot el grup de companys Malauradament no he pogut assistir a la darrera classe del any i...
 • patricia: Em quedo amb una de les seves frases..”No vull renunciar a res”. En va agradar moltíssim la...