• Intermedi 1_1a entrada (2/10/2015)

  porton-arboles
  Comencem aquesta setmana el seguit d’entrades que us faré cada divendres mentre duri el curs.

  Ahir ens vam trobar per primera vegada, vau començar aquesta aventura durant la qual, conduïts per mi tan bé com sàpiga, us endinsareu en l’estudi de la nostra llengua. Alguns esteu una mica amoïnats pel repte, però no patiu: la meva feina és ajudar-vos i guiar-vos: la vostra, esforçar-vos-hi al màxim. Aquesta suma només pot sortir bé, segur!

  Si mireu la fotografia, hi veureu una porta que us obre el pas cap un espai que és gran i preciós. El símbol d’això és evident: partiu d’un àmbit reduït, limitat per les parets, però la porta oberta us permet accedir a un altre de més gran, ple de coneixements i de bellesa.

  Durant la primera sessió, vam fer un cop d’ull a les diverses presentacions de persones que hi havia a la lliçó 1. A partir de les observacions i exercicis que vau fer en el treball en grup, ja teniu els primers deures de la temporada: heu de redactar un paràgraf breu que ens digui coses de vosaltres tal com fan els personatges del llibre. Com que m’hi vaig comprometre, començaré jo amb la meva presentació, recordeu que les vostres les heu de posar com un comentari a l’entrada.  Abans, un aclariment: a les properes entrades, en comptes de posar la paraula Deures i escriure a sota el llista, utilitzaré diverses icones: per exemple, una D, una carpeteta, etc. Són, entre d’altres, aquestes:

   llapis i llibresDibujo 46 Dibujo 33 Dibujo 31 Dibujo 30
  llapis_caricatura2

   

   

   

   

   

   

   

  I ara, els meus deures:

  Em dic Montserrat Palau Bargalló i tinc 58 anys. Sóc de Barcelona, però  visc a Castellbisbal des de fa 11 anys. Treballo de tècnica de Normalització Lingüística. Estic casada i tinc dos fills de 29 i 32 anys. M’agrada passejar pel bosc i m’encanta el mar i tot el que s’hi relaciona. Les meves grans aficions són llegir novel·les i anar a la coral a cantar.

  Per acabar l’entrada, un regal per a tothom: com que la cosa va de símbols, podeu escoltar una cançó d’un grup musical català molt popular avui, es diuen “Txarango” i el títol resumeix el que us deia al principi: BENVINGUTS AL LLARG VIATGE!

   

  BON CAP DE SETMANA!   PARLEU MOLT EN CATALÀ!

 1. paquita alcala

  03 Oct 15
  20:49 #

  Hola .Jo sóc Paquita Alcalá, he nascut fa molts anys tants com 67 a l’Hospitalet i visc a Castellbisbal fa 15 anys i m’agrada viure en aquest poble.Las mevas aficions son la lectura i viatjar i naturalment estudiar la llengua catalana. Ens trobem dimarts!

  Respondre

 2. cristina

  04 Oct 15
  10:00 #

  Em dic Cristina, tinc 42 anys, estic casada i tinc un fill, visc a Castellbisbal fa 15 anys, actualment estic treballant pero amb ett, m’agrada molt la musica i ballar,pero ho faig molt malament, m’agradaria dedicar una mica del meu temps a fer amguna d’aquestes dues coses pero de moment ho veig impossible.
  Bon cap de setmana i fins Dimarts.

  Respondre

 3. Lucia Ruiz

  04 Oct 15
  18:44 #

  Hola, sóc la Lucia tinc 49 anys i visc a Castellbisbal des de fa 11 anys.Treballo d’administrativa, estic casada i tinc dues filles de 23 i 13 anys. Les meves aficions són fer caminades per la muntanya, llegir, anar al cinema, i m’agrada fer cursos per ampliar coneixements com aquest de llengua catalana.
  Fins dimarts!!

  Respondre

 4. Paqui

  04 Oct 15
  20:51 #

  Hola companys, em dic Paqui Pérez i tinc 39 anys , millor dit 40 anys, els faig demà, jaja. Sóc de l´Hospitalet, però desde fa 15 anys visc a Castellbisbal. Treballo en Hefame ( intermediari de laboratoris i farmàcies). Estic casada i tinc dos fills de 7 i 9 anys. M´agrada l´esport en general i fer manualitats.
  Fins dimarts. Petons.

  Respondre

 5. Valle

  04 Oct 15
  20:59 #

  Hola, sóc la Valle. Vaig néixer fa 54 anys a Guadalmez (C Real). Quan tenia 7 anys vaig venir a Barcelona amb els pares i fa 24 anys que visc a Castellbisbal. Tinc 2 filles de 28 i 23 anys, soc a l’atur i busco feina pero no la trobo. M’agrada llegir i passejar.
  Ens veiem dimarts!

  Respondre

 6. Patr

  05 Oct 15
  11:38 #

  Hola, sóc el Patri. Tinc 47 anys i fa 16 que visc a Castellbisbal. Estic casat i tinc un fill de 2 anys. M’agrada fer esport i practico triatló. Estic a l’atur. Fins dimarts!

  Respondre

 7. Cris

  05 Oct 15
  13:21 #

  Em dic Cris tinc 30 anys soc nascuda a Barcelona. Treballo com administrativa en una multinacional. No tinc fills, no encara.
  Les meves aficcions son el ball i el cant apart de les mascotes sense oblidar mai la meva familia.

  Respondre

 8. Asun

  05 Oct 15
  20:49 #

  Hola sóc l’Asun. Encara no podré assistir a classe fins al 13 d’ octubre. Sóc funcionàira i visc a Castellbisbal des del 2000, encara que abans i des de que vaig néixer vaig viure a Cornellà del Llobregat. Ara estic molt ocupada, perquè preparo oposicions a un cos superior, és per això que la llengua catalana és molt important per a mi. Les meves aficions són: passejar amb la meva parella, prendre un bon vi i procurar fer feliços a la gent que m’importa. Per cert, tinc cinquanta anys. Petons a tothom.

  Respondre

 9. Asun

  05 Oct 15
  20:58 #

  Per cert, disculpeu-me, estic de vacances. La meva feina té aquestes singularitats, quan la gent treballa, jo de vacances, i a l’inrevés.

  Respondre

 10. Cris

  06 Oct 15
  7:05 #

  Encantada Asun jo soc nova aquet any disfruta de les teves vacances una abraçada ens coneixem aviat. Fins el 13 una abraçada

  Respondre

  1. Asun

   06 Oct 15
   14:19 #

   Gràcies Cris, la veritat és que estic descansant molt i vinc amb forces renovades. Ja ens veurem. Salutacions.

   Respondre

 11. Merche Pablos

  06 Oct 15
  9:39 #

  Hola, em dic Merche Pablos.Visc a Castellbisbal fa 29 anys.Sóc Educadora Infantil, he

  treballat durant molts anys en aqueta feina, que m’agrada molt.

  M’agrada escoltar música i passsejar per la platja.

  Fins dimarts.

  Respondre

 12. Silvia

  06 Oct 15
  10:26 #

  Hola a tots i totes, em dic Silvia Rodríguez. Tinc 38 anys. Visc a Castellbisbal des de fa 14 i estic encantada amb el poble. Tinc 2 fills, un nen de 9 anys i una nena de 7. Treballo a Barcelona en un despatx d’Advocats, sóc administrativa. M’agrada molt pendre el sol a la platja i passejar pels boscos gaudint de la natura. Fa poc temps que estic fent ioga i m’agrada moltíssim!

  Respondre

 13. encarni

  07 Oct 15
  8:07 #

  bon dia a tothom , una mica tard pero ja estic aqui. Jo em dic Encarni, fa 11 any que visc en aquet poble.Visc al camp i cla traballo al camp! tinc tres fils, alguns animals, uns quant
  d´arbres i molta feina.m´agrada molt llegi, passejar, el teatre i sobre tot estar amb els meus amic xarran.Adeuuu fins el dijousss

  Respondre

 14. Carme Albert

  08 Oct 15
  16:05 #

  Hola bona tarda,
  Sóc la Carme Albert.Tinc 49anys, gairabé 50, ja que només em quedan 25 dies per que sigui el meu aniversari.
  Tot i que vaig neixer a Castellbisbal, hi vaig viure només els tres primers anys.
  Vaig tornar al poble fa 15 anys. Estic casada, tinc tres fills. Treballo d’administrativa, m’agrada molt la música, el teatre, la muntanya, la platja. Sóc molt xerraire, m’agrada també riure.
  Be, ja em coneixereu.
  Salutacions per tothom, ens veiem aviat!

  Respondre

 15. eric chimanuka

  08 Oct 15
  18:25 #

  Hola em dic Eric soc de la Republica Democratica del Congo.En tinc 27 ,fa 3 anys que visc a catalunya .M’agrada molt llegir la Bíblia, anar a l’esglesia,i tot que s’hi relaciona. Vull dir les verges,els sants,etc. Les meves aficions són estudiar molt català perquè vull ser bomber gracies.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

               

Espai comunicatiu de llengua per als alumnes de català per a adults de Castellbisbal

Aquí teniu un entorn, que vol ser una prolongació de l'aula, per fer-vos arribar tota mena d'informacions relacionades amb el curs que esteu fent. També hi trobareu altres temes, sempre referits a la llengua i la cultura del nostre país.

Categories


Històric


Blogroll


Darrers comentaris

 • Silvia: És formidable llegar aquests petits fragments, sense encara temps per llegir el pdf sencer, i adonar-se de la...
 • mpalau: Molt bé, Patricia! Premi per a tu!
 • Patricia: em va fer molta gràcia el diccionari a a inversa i em va entrar curiositat per saber per a què podia...
 • Andrea: Bona tarda, Montse i tot el grup de companys Malauradament no he pogut assistir a la darrera classe del any i...
 • patricia: Em quedo amb una de les seves frases..”No vull renunciar a res”. En va agradar moltíssim la...