• Intermedi 1_2a setmana (9/10/2015)

  baixaA l’entrada de la setmana passada (és a sota d’aquesta) hi ha els comentaris de tothom, amb les presentacions. Si els llegiu, us coneixereu una mica.

  Dimarts vam acabar la Unitat 1, fent un cop d’ull a l’alfabet, l’oració simple i el lèxic de formació de noms a partir de sufixos.

  Dijous vam estar treballant la vocal neutra, amb explicacions a la pissarra i exercicis del llibre. Torneu a mirar, si us plau, les solucions de l’exercici 7 de la pàgina 34 i OBSERVEU-HI amb atenció els canvis ortogràfics  que cal fer per escriure bé.

  També vam fer servir un exercici ben peculiar, que espero que recordeu per sempre més. Com que el que entra pels ulls s’incrusta molt bé a la memòria, valdria la pena que us el miréssiu a casa una estona, ja individualment, per fixar-ne els continguts.

  llapis i llibres

  Pàgina 35, exercicis 8, 9 i 10. Tingueu ben present que els corregirem a classe i que, a més, us preguntaré per què hi heu posat “a” o “e”. O sigui, a estudiar!

  També vam introduir el tema de les descripcions de les persones, amb la lectura de diversos textos d’antics alumnes. Recordeu el que us vaig dir: de vosaltres espero un bon exercici de classe i ja està, perquè no tothom és capaç de produir textos literaris. Rellegiu-los a casa, simplement per gaudir-ne.

  En el requadre teniu informacions diverses:

  1.      Club de Lectura Fàcil: si encara no us hi heu inscrit, passeu per la Biblioteca a fer-ho.

  2.      Teatre al Poble: “Idiota”, diumenge, 8/11, 18.30 hores. Podeu venir-hi sols o amb acompanyant. Qui no m’hagi dit encara si hi vindrà o no, que ho faci dimarts.

  3.      Dimarts us canviaré de lloc a tots. (No és per cap motiu en especial, ho faig sempre)

  BON CAP DE SETMANA LLARG PER A TOTHOM!

 1. Carme Albert

  09 Oct 15
  18:04 #

  Bona tarde Montse,

  Tot llegit, prenc nota.

  Bon cap de semana llarg!

  Respondre

  1. Carme Albert

   09 Oct 15
   18:06 #

   Perdó,

   la meva amiga, llengua castellana, sempre apareix involuntariament,
   Rectifico:
   BON CAP DE SETMANA!

   Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

               

Espai comunicatiu de llengua per als alumnes de català per a adults de Castellbisbal

Aquí teniu un entorn, que vol ser una prolongació de l'aula, per fer-vos arribar tota mena d'informacions relacionades amb el curs que esteu fent. També hi trobareu altres temes, sempre referits a la llengua i la cultura del nostre país.

Categories


Històric


Blogroll


Darrers comentaris

 • Silvia: És formidable llegar aquests petits fragments, sense encara temps per llegir el pdf sencer, i adonar-se de la...
 • mpalau: Molt bé, Patricia! Premi per a tu!
 • Patricia: em va fer molta gràcia el diccionari a a inversa i em va entrar curiositat per saber per a què podia...
 • Andrea: Bona tarda, Montse i tot el grup de companys Malauradament no he pogut assistir a la darrera classe del any i...
 • patricia: Em quedo amb una de les seves frases..”No vull renunciar a res”. En va agradar moltíssim la...