• Intermedi 3_11a setmana (13/1/2017)

  baixa-1Amb la unitat 10, aquesta setmana hem reprès els curs. Hem estat repassant les funcions sintàctiques de les paraules i, després, la substitució pronominal de cada complement. També vam comentar la sol·licitud o instància.

  Aquí al costat us he posat la darrera foto que tinc del grup classe… Esteu moníssimes!

  FESTA MAJOR

  Sobre la projecció d’Un monstre em ve a veure, us confirmo que tot apunta que es farà en castellà… Us ho explicaré a l’aula dimarts.

  Pel que fa a l’obra de teatre (Paradise) de dilluns 23, a les 20.00 h, -en català-, informo a tothom que la Sílvia està disposada a comprar entrades per a totes  les que hi vulguem anar. Estaria molt bé que, qui ho vulgui fer així, li portés els 6 euros dimarts vinent…


  TEMES DE FUTUR

  Sobre el que comentàvem ahir a la tarda, podeu veure una part de l’avaluació de l’S3 en aquests enllaços:

  http://blogs.cpnl.cat/montsepalau/category/suficiencia-3/viatge-dhivern-2013/

  http://blogs.cpnl.cat/montsepalau/category/suficiencia-3/els-deu-manaments-de-la-felicitat-2015/

  (Aquest falla: copieu-lo i enganxeu-lo a la casella del navegador per accedir-hi, o bé aneu a la vostra dreta, a la columna Categories, i cliqueu damunt la segona.)

  Per economitzar l’espai digital, em fan eliminar fotografies de tant en tant, és per això que moltes no hi són… No passa res, que l’important és el text! Per llegir-los, si us plau, un cop dins,  baixeu fins al final de tot per començar pel número 1!


   

  RECORDEU: dimarts teniu la 4a prova per a la nota de curs, que és un exercici d’omplir forats amb pronoms febles. Hi haurà complements circumstancials (p. 96, 97, 98 i 99), complements preposicionals (p. 109-110 i 111) i atributs (p. 121 i 122).

  Dibujo 46

  Repassar el que cregueu convenient…

  BON CAP DE SETMANA!

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

               

Espai comunicatiu de llengua per als alumnes de català per a adults de Castellbisbal

Aquí teniu un entorn, que vol ser una prolongació de l'aula, per fer-vos arribar tota mena d'informacions relacionades amb el curs que esteu fent. També hi trobareu altres temes, sempre referits a la llengua i la cultura del nostre país.

Categories


Històric


Blogroll


Darrers comentaris

 • Silvia: És formidable llegar aquests petits fragments, sense encara temps per llegir el pdf sencer, i adonar-se de la...
 • mpalau: Molt bé, Patricia! Premi per a tu!
 • Patricia: em va fer molta gràcia el diccionari a a inversa i em va entrar curiositat per saber per a què podia...
 • Andrea: Bona tarda, Montse i tot el grup de companys Malauradament no he pogut assistir a la darrera classe del any i...
 • patricia: Em quedo amb una de les seves frases..”No vull renunciar a res”. En va agradar moltíssim la...