• Recomanació

  Us informem que el dia 2 d’octubre podeu veure al teatre Joventut de l’Hospitalet l’obra La doble vida d’en John
  Us deixem una mica de l’argument de l’obra:

  “El John Smith (Joan Pera), casat amb l’Antonella i amb una filla adolescent seria un home corrent si no fos perquè… també està casat amb una altra dona amb la qual també té un fill a una altra ciutat. Durant divuit anys, el John ha aconseguit mantenir el secret fent quilòmetres amunt i avall amb el seu taxi. El què el John no podia preveure és que els seus fills es farien amics per Internet i ara han decidit trobar-se en persona. El John haurà de fer mans i mànigues per evitar que les seves famílies acabin descobrint la seva doble vida. Se’n sortirà?”

  Si voleu més informació sobre l’horari o com comprar l’entrada podeu consultar el web del Teatre Joventut:
  http://www.l-h.cat/teatrejoventut

  Ja ens direu què us ha semblat!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.