• Sortida a la Vila Vella i exposició a l’Harmonia

    El nostre grup de Bàsic 1 que fa classe al CC la Bòbila els dimarts i dijous de 16.30 a 18.30 va sortir aquest dimarts dia 8 de març a fer la passejada per la Vila Vella. Els alumnes van escoltar atentament les explicacions que els va fer la seva professora mentre emplenaven un qüestionari relacionat amb aquells contnguts i, posteriorment, van entrar a l’Harmonia a veure l’exposició Les llengües dels catalans. Recordeu que aquesta exposició s’emmarca en els actes de la Gimcana de les llengües de l’Hospitalet (que ja està en la seva darrera setmana).

    La podeu veure del 5 al 17 de març, a l’Harmonia (a la confluència del carrer Xipreret i el carrer Barcelona). En horari de tarda.

    Aquí teniu la prova del delicte!

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>