• La Castanyada és aquí! Ja tens a punt els panellets?

    Ingredients:

    500 g de farina d’ametlla

    400 g de sucre

    200 g de patata

    ous

    llimona

    dos grapats de pinyons

    Preparació:

    Primer de tot bull la patata amb la pell. Tot seguit, escorre-la i fes-ne un puré molt espès. Barreja’l amb l’ametlla, el sucre i l’ou, fes-ne una pasta amb les mans i pasta-la una bona estona perquè quedi ben lligada. Engega el forn una estona perquè es vagi escalfant.

    Deixa-la reposar i seguidament agafa una mica de pasta i dóna-li forma de bola petita.  Posa rovell  d’ou als pinyons, passa-hi la bola al damunt i procura que s’hi enganxin bé.

    El forn ja estarà ben calent; posa-hi els panellets uns cinc o deu minuts.

    Vés amb compte que no es cremin!

  1. Elena

    27 Oct 11
    10:15 #

    Em sembla que en la llista d’ingredients hi faltens els pinyons, oi? 😉

  2. iman bakkali

    28 Oct 11
    10:08 #

    Em semble que sera moooooolt diliciós

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>