• Concurs de microrelats

  Fins al 15 de novembre podeu participar al concurs de microrelats i microvideorelats organitzat pel Centre Cultural la Bòbila i l’editorial RBA.

  La manera de participar-hi és molt senzilla: heu de penjar el vostre relat de menys de 140 caràcters al mur del perfil de la Bòbila a Facebook (facebook.com/labobila)  o  a Twitter amb l’etiqueta #relatsnegres. Pel que fa als vídeos, han de tenir una durada màxima de 60 segons i s’han de penjar al mateix mur que hem esmentat. La gent podrà votar-los pitjant l’opció M’agrada.

  Hi poden participar totes les persones majors de 18 anys amb compte a Facebook o Twitter. Penseu que podeu enviar tots els relats que vulgueu però només podreu optar a un dels tres premis del concurs.

  Els tres guanyadors es coneixeran el dia 28 de novembre. Un serà escollit pels lectors, l’altre pels membres del jurat i el tercer serà l’autor del millor videorelat triat per votació popular.

  El premi és un fantàstic lot de llibres de gènere negre i policíac.

  Si us interessa i voleu saber-ne més coses, podeu consultar les bases del concurs a http://www.facebook.com/notes/centre-cultural-la-bòbila/vuelve-el-concurso-de-microrelatos/209436645796129.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.