• Anem al teatre!

    El dia 4 de març a les 7 del vespre els alumnes, professors i voluntaris per la llengua del CNL de l’Hospitalet anem al Teatre Joventut a veure l’obra “Qui té por de Virginia Woolf?”.

    És obra interpretada per Emma Vilarasau, Pere Arquillué, Mireia Aixalà i Ivan Benet. Des del 21 d’octubre fins al 12 de març ha estat al Teatre Romea de Barcelona i ara tenim l’oportunitat de poder veure-la a la nostra ciutat.

    L’autor de l’obra és Edward Albee i està dirigida per Daniel Veronese. Té una durada d’una hora i 35 minuts sense entreacte.

    El George i la Martha s’odien. Coneixen perfectament les seves debilitats i com increpar-se. El George és un professor d’història amb un greu problema d’alcoholisme i la Martha és una dona frustrada i irritable. Quan una nit de dissabte es reuneixen amb un company de la feina i la seva dona per passar un estona agradable, la vetllada esdevé un autèntic malson. Tots quatre s’endinsen dins d’un espiral d’odi que acaba per destapar les emocions més profundes de cadascun d’ells. Qui té por de Virginia Woolf? no és més que el retrat de la societat americana del moment i l’anàlisi d’un mal nacional: l’engany.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.