• Treballem les anècdotes al bàsic 2

  Al grup de  bàsic 2 de dilluns i dimecres de 9.00 a 11.15 h hem començat a treballar les anècdotes. Us n’escrivim una perquè us inspireu.

  El cromo repetit

  El dia que vaig néixer, el meu pare, en veure’m per primera vegada, va dir: “Collons, ens ha sortit el cromo repetit.” Quan de més gran li’n vaig demanar explicacions, va assegurar que es referia al fet que jo era un nen igual com el meu germà gran, i que els hauria agradat de tenir la parelleta. A mi, no en va acabar de convèncer. I és que aquesta condició de “cromo repetit” ha estat una constant a la meva vida: a l’escola érem tants a classe que jo havia de seure al final del tot, sota els penja-robes on hi havia els abrics; a la universitat, tot i que fèiem classe a l’aula magna, no tenia lloc per seure i m’havia de quedar a l’escala; fastiguejat, vaig voler anar a la mili i em va tocar excedent de contingència perquè hi havia un excés de soldats de lleva; a la cua de l’atur…, bé, ja sabem com funciona, la cua de l’atur. Encara bo que la meva àvia sempre va creure en mi i sovint em repetia que el món em necessitava, que no podria ésser complet sense la meva existència. Sempre em deia: “Noi, tu has nascut només perquè al món hi pugui haver de tot.”

  Xavier Anguera

 1. Nacho

  11 maig 12
  11:26 #

  Hola a tothom! Aquí va la meva anècdota: quan era petit, anava a l’escola amb un amic que vivia a prop de casa meva. A vegades, quan el meu amic sortia del portal de casa seva, jo em amagava i li donava un ensurt: “Boooooh!!”
  Pero un dia, em vaig amagar, vaig esperar el moment adequat, i… quan vaig saltar cridant “Boooh!”, em vaig adonar que havia espantat una veïna del meu amic. Quina vergonya!

  Nacho

 2. Antonia Nicolás

  11 maig 12
  12:21 #

  Quan la meva filla tenia dos anys la vaig portar a la catedral.
  Estava tot en silenci. Vaig dirigir-me a posar-li una espelma al sants.
  Al veure-les la meva filla Laura de sobte es va posar a cantar: per molts anys.
  La gent ens mirava, i jo vaig passar molta vergonya.

 3. efrain

  12 maig 12
  11:37 #

  una veus quan era petit m,agradava anar al rio
  doncs un dia el meu pare i el meu germa treballaven en l,agricultura i jo em vaig anar a pescar i pesqui un pes molt que gairebe no podia amb el pes que vaig haver demanar-li ajuda al meu pare i el meu germa i ells van quedar molt sorpresos en veure al pes tan gran que avia peix

 4. manoli

  12 maig 12
  16:56 #

  Tinc un amic malagueny, que ara viu a Collblanc, es molt sapastre. Va fer un viatge a Terrassa en els ferrocarrils catalans, va comprar un billet “SENZILL” i va anar tot el cami dret perque es va pensar que “SENZILL” volia dir “SENSE CADIRA”. Encara ens riem d’ell

 5. Maria jesus

  13 maig 12
  10:41 #

  La meva mare sempre explica que quan era petita, estavem en el poble a casa dels meus avis.

  Jo tenia dos anys quan estava jugant en el pati i em miraven i deien que graciosa la nena, mira com juga. Després d’una estona s’en van a donar que reia i menjava alguna cosa. Quan la meva mare va venir corrents a veure que menjava, va veure que m’estava donant un festí de caques de conill, tenia tota la boca plena i me les menjava placidament. Sempre ho explicava als meus coneguts o en algún menjà familiar i tots es rien molt.

 6. Ariadna

  13 maig 12
  21:25 #

  Hola a tots!!!
  La meva mare me explicaba, que cuan era petita, un dia que plujava, estavam en un bar, i jo estava en la porta del bar i cuan un home passava aldavant de la porta del bar, con el seu paraiguas se le poso cap arriba i jo le señalava al home riure. i tota la gent del bar vaig termina rien por que la nena estava rien del home.

 7. Carmen Sofia Francia

  14 maig 12
  6:15 #

  Hola! Aqui va la meva anecdota jejejeje Quan estava a la universitat estudiant Periodisme a Veneçuela hi havia un professor que m’agradava molt i un dia estava en classes concentrada prenent notes i em va trucar perquè intervingués i la meva resposta va ser: digues-me papi?? i “papi” és una forma xunga de dir-li als nois guapos. Hi va haver silenci total, tots voltejar a mirar-me i el professor es va posar vermell com una gamba. Encara es riuen de mi i han passat 7 anys.

 8. yanoris

  20 maig 12
  20:51 #

  hola a tothon:le passat a’ la mev’ amic, am va demanar la meva amic,que le va fer un ou al seu homa i el va demanar que lo va voler fregit i ella as va fer fregir amb la closca del ou…..al seu homa es va enuntjar mol.i le va deixar al menjar tirat…..ja lo podeu imaginar lo que va pasar……va fer la seva luna de mel…va fer nou anys.

 9. Noelia B3

  22 maig 12
  11:39 #

  La meva anecdota va passar fa dues setmanas. Jo vaig anar a la festa de aniversari d’un amic de la meva amiga. Cuan vam arribar, toquem timbre i vam pujar al seu pis.
  Cuan vam entrar, estava tot fosc i no hi havia ningú. De sobte va sortir un noi d’una habitaciò, i ens va preguntar, qui eramos, i ens va dir que estavem equivocats, i va comenzar a discutir.
  La mega amiga i jo, no podiem obrir la porta per sortir. De sobte la llum va encendre i tothom van sortir rient.