• Més de 150 assistents a la festa dels bàsics!

  Ahir, 25 de juny, a la tarda, vam celebrar amb èxit la primera festa amb tots els grups de nivell bàsic del Centre de Normalització Lingüística de l’Hospitalet. Va ser una bona ocasió per compartir experiències viscudes durant el curs i conèixer altres persones que també aprenen català.
  Més de 150 alumnes i familiars van passar pel CNL per gaudir de la festa. Entre tots van organitzar un berenar multicultural amb plats originaris de l’Equador, l’Uruguai, Bolívia, Colòmbia, l’Iran, el Pakistan, Cuba, Romania, el Vietnam, entre d’altres. Va sonar música en català i un grup d’alumnes i professors van amenitzar la festa ballant a ritme de bachata.
  El mur dels bàsics es va omplir amb bons desitjos, felicitacions i agraïment al professorat, mostres d’alegria per les amistats que han fet amb els companys de classe, bons desitjos per a l’estiu i ganes de tornar-hi al setembre.
  Gràcies a tots per la vostra col•laboració i per haver compartit aquesta bona estona amb nosaltres!

 1. paola

  27 juny 12
  12:14 #

  Una tarda molt agradable… Gracies NATALIA ETS LA MILLOR… un peto a tothom els basics …