• El meu país: l’Equador

   

  L’Equador es defineix per ser un país molt agradable i ple de fauna tropical en totes les seves províncies, com per exemple la ciutat de Guayaquil.

  Coneguda a Amèrica com “la perla del Pacífic”, Guayaquil té un port molt gran on surten cada dia exportacions de molts productes i fruites de la ciutat per a tot el món.

  També Quito, la capital de l’Equador és una ciutat molt coneguda per les seves cultures indígenes. Hi ha mercats per tota la ciutat on pots veure i comprar els vestits tradicionals de la ciutat. També pots anar on es troba la meitat de tot el món, un lloc visitat per molts turistes, pel fet que la ciutat de Quito es troba exactament a la meitat de tot el món. I si vols gaudir d’una aventura a la selva equatoriana has de visitar l’Orient; així és com es diu la regió de la selva on pots trobar tot tipus d’animals exòtics.

  Per acabar, les illes Galápagos són també molt conegudes per les seves famoses tortugues gegants i els seus lleons marins que es troben per totes les illes.

  Anar a l’Equador per turisme és molt agradable, no som un país gaire conegut turísticament però els que ens visiten s’emporten un bon record dels nostres llocs, paisatges i ciutats.

  Edder Moran

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.