• JORNADA SALES TÍSNER CALDERS

  Aquest any se celebra el centenari del naixement de tres grans escriptors de la literatura catalana: Avel·lí Artís Gener, més conegut com a Tísner, Joan Sales i Pere Calders.

  És per aquest motiu que el proper dissabte 27 d’octubre al CNL de l’Hospitalet celebrem la Jornada Sales Tísners Calders als jardins del Centre Cultural Metropolità Tecla Sala.

  Us hi esperem!

  Els actes començaran a les 11 del matí amb els parlaments de les autoritats. Tot seguit, a les 11.20h hi haurà una xerrada literària sobre aquests autors.

  A les 11.40h començaran els tallers de Scrable, microrelats, la Frase Desfeta i l’Encreuat del Centenari; aquests tallers funcionaran de manera permanent durant tota la jornada.

  A les 11.45h hi haurà una lectura en veu alta de textos dels tres autors.

  A les 12 del migdia podreu participar al dictat popular. I mitja hora més tard, a les 12.30h, es farà una lectura de microrelats.

  Com a cloenda, a les 13h hi haurà l’acte de lliurament de premis.  A més de totes aquestes activitats, durant tota la jornada també podreu visitar la paradeta de llibres i participar a la tertúlia 2.0.

 1. elsa

  03 Nov 12
  19:12 #

  Al dissabte 27 de octubre vaig anar, per compartir, la jornada en conmemoració del naixement dáquestes escriptores, me´he vaig agradar molt!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>