• El meu país: el Perú. Grup de danses peruanes a l’Hospitalet.

  Em dic Gisela i sóc del Perú.

  Quan vaig arribar a Catalunya no treballava i vaig decidir obrir una escola de balls peruans per a nens i joves.

  Després vaig crear una companyia de dansa que es diu Perú: ritmos y costumbres, que està formada per ballarins de 14 a 37 anys.

  D’aquesta manera difonem les danses del Perú com la Marinera Norteña, els festejos, el hvalylash i els tenderos, que són els balls de la costa, la muntanya i la selva del Perú.

  També hem participat en diferents festivals internacionals a Europa, on hem tingut l’oportunitat de compartir escenari amb els esbarts de Rubí, Malgrat de Mar, Sant Joan Despí, Sant Boi de Llobregat, Cerdanyola del Vallès, entre d’altres, que promouen les danses tradicionals catalanes.

  A més a més, tenim un ballet infantil on participen nens de 2 a 13 anys.

  Durant tot l’any assagem tres cops per setmana: dimarts i dijous de 19.30 a 22 a la Parròquia de Sant Enric, a Can Vidalet, i dissabte de 17 a 20 al Centre Cívic La Casa Groga.

  Si voleu saber més coses de nosaltres podeu trobar-nos a http://www.peruritmosycostumbres.tk/  i a  facebook/peruritmosycostumbres.

  Gisela Katia Ramírez Vidal, alumna de Bàsic3

 1. Gisella Ramírez Vidal

  22 nov. 12
  3:10 #

  Estic molt contenta d’estudiar a l’escola perquè així m’integro més. Gràcies per penjar la meva petita nota sobre la nostra institució que dirigim meu marit Walter i jo