• S’acaben els cursos i s’acosta Nadal…

    Des d’aquí us volem donar l’enhorabona per haver acabat el curs de català que estàveu fent!

    Ara ja s’acosta Nadal i comencen les vacances dels cursos, però seguirem actualitzant el bloc perquè pugueu estar al dia de les novetats i no deixeu d’estar en contacte amb la llengua que esteu aprenent.

    De moment, us suggerim que feu un cop d’ull al web de les biblioteques de l’Hospitalet, ja que estan plenes d’activitats gratuïtes per aquest mes de desembre. Hi podeu accedir si cliqueu aquí.

    Penseu que a l’Hospitalet hi ha moltes biblioteques! Si cliqueu a les pestanyes de dalt la que tingueu més a prop de casa, veureu totes les activitats que s’hi fan. N’hi ha per a totes les edats. Us animem a participar-hi!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.