• Ja coneixeu les biblioteques de l’Hospitalet?

  Les biblioteques de l’Hospitalet, com molts de vosaltres ja deveu saber, no són només un lloc per llegir o consultar llibres sinó que també s’hi duen a terme un gran nombre d’activitats diverses: conferències, tertúlies, tallers, cursos d’informàtica, clubs de lectura, projeccions de pel·lícules, etc.

  Per tal que us animeu a participar-hi, us enumerem algunes de les activitats que hi ha programades i que pensem que us poden interessar:

  -Dijous 17 de gener, a la biblioteca Josep Janés, han organitzat una tertúlia de lectura fàcil en català amb el llibre Tant de gust… senyora Anglada, de M. Carme Bernal. L’activitat va a càrrec de Montserrat Sibina. Si us animeu a formar-ne part, cal que feu la inscripció prèvia a la mateixa biblioteca.

  -A la Tecla Sala, molt a prop del CNL de l’Hospitalet, podeu visitar del 8 al 31 de gener l’exposició: Estacions en el viatge vital, a càrrec d’Esther Sunyer Parellada.

  -En cas que vulgueu fer alguna cosa amb els vostres fills, a les 11 del matí del dissabte 26 de gener, a la biblioteca Plaça d’Europa, projecten la pel·lícula Monstres contra alienígenes.

  Si voleu saber-ne més coses, en aquest enllaç podeu accedir a la pàgina de la xarxa de biblioteques.